Dacă ai 18 ani, direct. Dar ar fi preferabil să termini școala și apoi, căci dacă are relații cu un elev, riscă să fie dată afară.
Cam tuturor la moment dat,mai ales in anii de liceu ni s-a intamplat la moment dat sa ne,,indragostim'' de un profesor de sex opus.
Pentru ca e mare decat colegii de generatie, pentru ca mai matur, poate felul in care se imbraca.Dar totul ramanea doar in mintea noastra.
Acuma tu ca ai sentimente pentru profesoara ta, ca au existat filtre intre voi si ca ea a raspuns avansurilor tale.
Banuesc ca la telefon nu discutati despre pozitia si rolul inimii in corpul omenesc, nu? ma gandesc ca si-o fi dat seama!
Eu zic sa stai potolit pana dupa ce dai(si ei) bacul! Pentru ca daca se afla vei avea de suferit si tu si ea.
Acum doua luni voiai sa te casatoresti cu o fata de religie penticostala pe care o iubeai nevoie mare. Asa de repede ti-a trecut iubirea, acum esti inamorat de profesoara de biologie?
Iar acum o luna si jumatate era la facultatea de teologie, acum a ajuns inapoi in liceu
https://www.tpu.ro/......trebari-1/
cred ca s-a rugat atat de tare ca l-a facut D-zeu mai tanar =))
Citeste mai atent intrebarea lui. a zis,, vreau ''In momentul de fata este in clasa a XII!
Oricum dupa felul in care a pus intrebarea nu cred sa aiba sanse sa ajunga preot.
Eeee, mai uita omul cu cine stă de vorba. Ha, ha!
Da, dupa aia am recitit, si ai dreptate, dar am facut ciocu' mic, ca poate nu se prinde nimeni
Nu e iubire. Doar o atractie sexuala. Cel mai bine termina liceul si vezi dupa daca iese ceva. Acum nu e indicat sa faci vreun pas...
De biologie zici?! Spune-i ca ai niste dubii despre aparatul reproducator, dupa intreab-o daca ofera meditatii.
Părerea mea e ca este o iubire trecătoare, nu merita sa investești sentimente sau sa mergi mai departe cu asta, mai ales ca poate exista un eventual refuz!
mateia320 întreabă: