anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut sunt Alexandru.am si eu o problema la discutiile cu familia mama cand o ajut la anumite chesti imi spune cam asa:,, Ajutama de acu ca pe la 16 ani o sa umblii prin discoteci cu fetele" laughing Dar se stie nu vreau prietena nici de la 20 deloc pur si simplu pentru ca nici odata nu voi avea curajul sa-i spun in fata unei fete ca o iubesc sau ca o plac deci ce sa fac ca sa o conving pe mama ca nu vreau prietena? Va rog fara raspunsuri de genu:,, Are dreptate si din astea eu sunt foarte hotarat pe mine nu vreau prietena bv voua ca aveti eu nu vreau tongue apropo am 11 ani

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Hehe, vezi tu peste vreo 2. 3 ani, cum zice si @vubu. big grin
Amu' eu am 34 ani si asa-mi pare de rau ca nu mai am 14... sad

| Nimic special a răspuns:

Esti gaylaughing? wa raulaughing, gandeste si tu un pic ai doar 11 ani si e normal sa zici astawinking, dar peste cativa ani cand o sa mai cresti si o sa te maturizezi nu cred ca mai tii cont de asta laughing, o sa salivezi fetelelaughing) si o sa umbli cu cate 2-3-8laughing [tine cont de asta, esti michappy ].
Sper ca nu ai alta atractie sexualastraight face[gluma]. ma rog asta e treaba ta.

| andrei a răspuns:

Stai sa cunosti o fata
2, 3 aniwinking

| luciana200972 a răspuns:

Dc asa va fi si esti f convins de asta nu e neaparata nevoie sa o convingi pe mama ta ca nu vrei prietena, dovedeste-o fara a-i face pe ceilalti a te creada. sincer nici eu nu vroiam sa ma marit nici in ruptul capului si am tinut-o asa vreo 5 ani apoi am cunoscut pe cineva care mi-a pus capac si in 6 luni eram casatoriti. succes in ceea ce ti-ai propus.

| Alecsa_1269 a răspuns:

Acum spui ca nu vrei prietena dar peste vreo 4 ani cand toti colegii tai vor avea prietene te vei simtii ciudata in plus daca te indragostesti de o fata cu adevarat nu vei mai gandii asa pentru ca te vei maturiza, mama ta stie asta de aceea nu ai cum sa o convingi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa ziceti toti.
Dar va zic ca pe la 16 ani vi se dezvolta hormonii, si o sa placi orice fata si o sa te dai la ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate esti gay, si acum ti-ai descoperit calitatile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate esti gay, si acuma ti-ai descoperit calitatile.

| ganjafarmer1911 a răspuns:

Are dreptate alabala eu la varsta ta vroiam prietena dar imi era rusine imi era frica sa fac gesturile care le fac acum la 18 ani. deci nu incerca sa faci pe nimeni sa creada ca nu vrei sa ai prietena pntr ca o sa vrei dar acum sfatul meu e sa iti ajuti parintii cat poti de mult, sa inveti bine la scoala, asa o sa ii faci pe parintii tai sa fie mandri de u si o sa ai de castigat. aaa si joacate cat mai poti. o sa intelegi u mai tarziu despre ce vb eu aici. bafta

| alabala_4392 a răspuns:

Stie ea ce spune. La 11 ani esti esti copil. Iti va trece aceasta "frica "de fete. Asa suntem toti cand suntem mai mici. Ai sa razi mai incolo cand ai sa-ti amintesti cum gandeai la 11 ani.

| gabryellutza a răspuns:

Crede-ma ca si eu am avut frica asta sa le spun baietilor ca ii plac mai ales fata in fata dar acum mi-a trecut ai sa vezi ca o sa iti treaca chestia asta esti inca mic si de aia tongue