| coco4782 a întrebat:

Sunt baiat, 19 ani. Am o vecina care ma place, dar chestia e ca e maritata si are copii, e destul de frumoasa si intretinuta. De multe ori cand ne intalnim incepe sa se frece de mine si incepem o partida buna de friki-friki. Sotul ei este prieten cu mine. Stiu ca nu e corect fata de el, dar credeti ca este un pacat ca eu sa fac asa ceva cu ea? Sper s-o luati in serios nu sa sariti pe mine cu gura.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Norocos mai esti, vezi ca si tu daca o sa ai nevasta iti face la fel asa ca mai bine ocupate tu de ele ca au barbati si copii asta e, fi curvar pentru ca ele sant la fel

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Din punct de vedere religios este pacat. Si omeneste daca esti prieten cu el. Eu insa n-am prea tinut cont de nimic in situatii de astea. Chiar la prieteni apropiati nu m-am bagat si la colegii de serviciu.

| RAY a răspuns:

Imi place povestea ta,miai iluminat ziua cu povestea ta, misto dao tare incerca toate pozitile, ce vorbesti alea mai in varsta stiu meserie, daca el numai poate tu doar il ajuti man, vezi partea buna, esti un bun samiratean

| Doub a răspuns:

Da' care e problema? Nu eşti în stare să găseşti pe cineva de vârstă cu tine şi fără obligaţii?

| Lawliet14 a răspuns:

Este pacat. Da-i pace, realizezi ca are sot si copii?

| AliGab a răspuns:

Mai baiete, iau foarte in serios intrebarea ta si te sfatuiesc (tu faci cum vrei bineinteles, dar sa nu spui ca nu ai stiut cand vei suporta consecintele in cazul in care continui acest joc periculos) sa FUGI ca de DRACUL de femeia asta. Dara nu sunt atatea "partide bune" nemaritate si fara obligatii pe lumea asta? De femei maritate si de prosti sa FUGI cat te tin picioarele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca poti sa eu pui lu nevasta-sa si apoi cand te invita la o bere sa-l privesti in ochi si sa ciocnesti cu el, e problema ta.ele sant slabe de fire si nici nu stii de ce o face si de ce cu tine? are sot, deci maciuca are de cate ori vrea. daca nu o faci te va crede prost, dar daca te foloseste, peste ceva timp tot jigodie te va numi. poti discuta cu ea.eu am avut ocazia si nu m-am bagat.ma simt bine.dar eu sant casatorit.e o problema spinoasa, si nu-ti recomand.bineinteles ca vb-a gasi ea pe altul, dar asta nu e treaba tas, e a ei. daca merge la ruina.....acolo va ajunge.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Eu in locul tau i-as trage-o in draci! De ce ai rata o fata care iti da ea verde clar? Achit-o!

| MorganaM a răspuns:

Vai de mine! Tie ti-ar placea de exemplu, sa fi unul dintre copiii ei?
Ti-ar placea ca si tu la randul tau, cand vei fi casatorit, sotia sa iti puna coarne in asemenea hal, si inca cu proriu-ti prieten?
E pacat si gresit din toate punctele de vedere, si ma tem ca si tu vei sfarsi la fel, iar cand vei fi de cealalta 'parte' a situatiei, nu vei mai fi atat de entuziasmat...
Sunt socata, cum de nu realizezi cat e de grav?

| Carantina321 a răspuns:

Eu zic sa faci in felul urmator:momentan sa o lasi in pace cum ai spus si tu nu e corect fata de sotul ei si mai ales de copii, daca ea chiar te place se va desparti de el sa fie cu tine dar daca nu vrei o relatie seriosa zic sa cauti pe altcineva n-are rost sa strici o casnicie pentru o mica aventura.

| MihaiSergiu a răspuns:

Salut happy frate un sfat. Freaco de câteva ori și dupăia despartete de ea ca n-are rost sa strici o căsnicie pentru o aventura și mai ales ca are copii