| RazvanC28 a întrebat:

Salut! Sunt baiat, am 17 ani si inca de cand ma stiu am fost un tip foarte timid, am facut foarte multe lucruri care mi-au lasat un "gust amar" si as avea nevoie de cateva sfaturi care sa ma ajute catusi de putin. Stiu ca mai exista oameni cu o astfel de problema, poate chiar au reusit sa treaca peste si ma gandeam ca acesti oameni m-ar putea sfatui si pe mine despre cum as putea sa trec peste.Am mai incercat eu sa fac "mici schimbari" dar totusi as fi fals, deci nu puteam duce la bun sfarsit o noua parte a mea.N-am avut iubita pana acum, desi am avut multe ocazii sa am, am dat "cu piciorul" si realizez ca nu am facut bine ceea ce am facut. Stiu ca am scris aici un "Roman", dar totusi am nevoie de sfaturi. Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| Sorin_Dumitru_1968 a răspuns:

Si cam ce sfat ai dori? mai concret

| NarcisIfrim a răspuns:

Toti care au fost in situatia ta si au avut aceesi problema, au facut un singur lucru.Si te sfatuiesc si pe tine sa faci acest lucru.
Scrie pe o hartie tot ce iti e frica sa faci, si incepe la actiune cu cea mai mare frica de pe foaie si termina cu cea mai mica.Pentru ca daca incepi cu cea mai mare, celelalte le vei rezolva de la sine.
Daca ai timiditate fata de femei, atunci incepe cu asta, si nu iti va mai fi frica niciodata sa vorbesti cu femeile.

| Teo29 a răspuns:

Du-te agent de vanzari. I-ati suturi in fund 100 pe zi, dar astfel iti invingi teama si devii totodata si bun in vanzari happy
Sunt carti multe si pe Youtube gasesti cum sa iti invingi timiditatea