| bymhyt a întrebat:

Salut, sunt băiat, am 26 de ani, în toți anii ăștia eu mi-am ținut ascunse de părinți (nu că aveau ceva împotrivă dar nu mi-a placut să stie ei) relațiile cu fetele. Ei nu m-au văzut sau auzit vreodată să vorbesc cu vreo fată! Și de curând tata când nu eram acasă mi-a căutat prin cameră și în birou de la calculator într-un sertar mai jos aveam ascuns un Vibrator (îl foloseam cu prietena mea și din anumite motive ea nu a putut să-l țină la ea) și de acolo a început cu teoriile că ce fac eu cu așa ceva și tot așa, eu în momentele alea n-am putut să-i zic nimic! Efectiv nu înțeleg cum a putut să caute așa printre lucrurile mele și asta mă deranjează și m-a făcut să încep să îl urăsc pentru chestia asta! Voi ce părere aveți la faptul că mi-a căutat prin lucruri, cum ați proceda?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca degeaba ai 26 de ani. Inca nu ai terminat cu copilaria. Altii la varsta au familie.

| Holiday a răspuns (pentru darrio2007):

"Altii la varsta au familie."

Iar altii la varsta asta sunt morti. Deci, ce legatura are el cu ce fac altii?!

| darrio2007 a răspuns (pentru Holiday):

Posibil si la 40 de ani sa fie la fel. Si aia morti de care spui nu au murit din cauze naturale.

| Violleta2022 a răspuns:

Este simplu: casa parintilor, regulile lor sa umble si sa faca ce vor!
Nu-ti convine?
Ai 26 de ani, esti barbat matur si capabil sa te muti singur, sa-ti faci propriile reguli, si sa nu-ti umble nimeni prin casa si prin lucruri.

| dullcat a răspuns:

La 26 de ani parintii iti cauta prin lucruri? Te muti de acasa.Plus, de ce ai pus intrebarea la categoria adolescenti? La varsta asta ai terminat de mult cu adolescenta.

| Holiday a răspuns:

Ce naiba, e doar un vibrator. Nici taica-tu nu e pe treaba lui ca se ia de asta, dar nici tu ca te streseaza ce zice el.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu cred ca e suparat pentru ca are impresia ca ai putea fi gay si el nu si-ar dori asta.
Nu trebuie sa il urasti, adu si tu o fata acasa sau vorbeste cu el si spune-i ca iti plac fetele si ca nu e nimic rau ca ai un vibrator.

| Sistemulxxl a răspuns:

La 26 de ani stai cu parintii? Ai o problema. Si iti indesi vibratorul in fund!