anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, pe contul surorii. Eu acum 2 ani o aveam ca cea mai buna prietena pe x o fata si s-a schimbat foarte mult in ultima vreme...si acumm e y si ele 2 nu se suporta..se cearta pe mine....si y se enervase ca aveam la copoerta poza cu x(pe facebook coperta) si a facut una cu amandoua si am pus-o acumm si acum se ceartalaughingpe mine Nu stiu ce sa mai fac cum sa le impac? rasp urgent

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Spune-le ca tu vrei sa fi prieten cu amandoua si n-are rost sa se certe. Puteti sa fiti toti 3 prieteni buni. O sa fie si mai distractiv fiind 3, parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa-le pe amn2

| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Ele nu se vor impaca fiidca sunt rivale acum. Dar va trebui sa alegi doar una dintre ele...pe fosta x? sau pe y? tu alegiwinking

| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Oricum pe una dintre ele tot o vei face sa sufere...dar totusi incearca sa o faci intr-un mod mai frumos poate ramaneti prieteni!

| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Si un sfat!big grin nu pune poza cu fosta x pe fb fiidca crede-ma nici unei fete nu i-ar placea asa ceva! si inca ceva: nu ai cum sa le impaci! x e geloasa intr-un fel pe y! in fine...

| crystinascumpik a răspuns:

Pune poza cu cea pe care o placi mai mult sau cu tine! Bafta!

| Alecsu123 a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu simonicaa. Rivalitatea dintre cele 2 fete NU o sa inceteze prea curand. Tu esti singurul care vei decide cu cine vrei sa fi impreuna. De asemenea ai si un avantaj! Ai fost impreuna cu x si acum sti ce ii poarta capul. Ii cunosti personalitatea, felul in care se comporta si actioneaza, lucru care te ajuta in a lua decizia finala. In concluzie, tu alegi daca vrei sa fi cu fosta x sau cu noua y!

| DAAAAAAAAAA a răspuns (pentru Alecsu123):

Exact happy

| s73f1 a răspuns (pentru Alecsu123):

Nu am fost cu ele rolling on the floor