Eu merg pe premiza nu cred pana nu vad, daca fata a spus adevaru pana la urma se va adeveri.Insa cat de panarama trebuie sa fi incat sa spui cu mandrie ma mi-am traso cu iubi tau? N-are rost sa te stresezi pe tema asta timpu va scoate adevaru la iveala.
Fii fata desteapta. fa-ti un id si intra sa vorbesti cu el. date drept fata de la telefon si intreaba-l cum a fost noaptea, daca i-a placut, etc. si asa o sa-l demaschezi ( daca chiar te-a inselat )
BAFTA!
Salve.
Pot spune ca in majoritatea cazurilor asemenea "scrisori" sunt minciunoase. Cauza e logica :gelozia si invidia.
De facut nu ai ce sa faci deocamdata. Numai Dumnezeu stie adevarul, totusi din cele ce ti-am spus eu ai putea sa te linistesti cat de cat.
Cand ajungi acasa sa il pui sa jure.
In cazul asta eu zic sa fi cu ochii in 4.Sa vezi cum se comporta el cu tine, din moment ce e distanta asta.Sa vezi tipa aia ce iti mai spune.De mai ai prieteni de incredere in Romania, incearca si intereseaza-te de la ei, dar oricum fi atenta in toate privintele.
Un singur lucru ai de facut : daca tii la prietenul tau si el la tine...trebuie sa aveti incredere unul in altul orice ar fi; punct!
Parerea mea este ca ar trebui sa ai incredere in prietenul tau, iar domnisoara ce ti-a spus ca a avut relatii cred ca minte! Dar voi ar trebui sa lucrati asupra relatiilor voastre, poate el a obosit pur si simplu clarificati problemele ce tin de relatie, nu " de domnisoare straine".