| malishka93 a întrebat:

Salut.sunt confuza, chiar nu stiu ce sa cred! Astazi mi-a scris o fata.cica prietenul meu s-a culcat cu ea. mi-a scris ca e un bun amant! Ma intilnesc cu el de 1 an jumate! credeti ca ea minte? El spune ca nu si ca o sa-mi dovedeasca! la moment sunt in Portugalia el Romania deci ne desparte o distanta mare dar nu-i da dreptu sa faca asa ceva! ati avut asa cazuri cind o spus minciuni numa ca sa va desparta? va rog spuneti-mi.sunt foarte confuza, chiar nu stiu ce sa cred!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate tipa sa bage minciuni insa poate fi si adevarat. Depinde ce fel de baiat e prietenul tau si depinde daca fata e o scorpie sau nuthinking Oricum tu esti in Portugalia iar el aicea poate nu e genul de baiat care sa stea pe uscat. Poate a facut-o si regreta asta pentru ca pe tine te iubeste insa scuza lor e " nu am avut de ales, is baiat am nevoile mele".Si eu as fi confuza in locul tau happy

6 răspunsuri:
| jadir a răspuns:

Malishka93 care e faza de pui aceeasi intrebare in fiecare seara?

| evostyle7 a răspuns:

@ jadir : fata aia se culca cu prietenul ei in fiecare seara, numai asa imi explic...

| jadir a răspuns:

Evostyle7 ia sa te uiti la intrebarile ei sa vezi ca se repeta la fiecare intrebare, la intreabarea asta a repetato de 7 ori cred ca e un l.a.b.a.g.i.u sau o tuta ce are iubit imaginar, oricum sigur pierde ulei.

| nosferatu a răspuns:

Normal ca minte. cred ca il place pe prietenul tau si vrea sa va desparta.

| Teresa a răspuns:

Eu iti sugerez ca atunci cand vei avea ocazia sa ii pui fata in fata atunci iti vei da seama cine minte si cine nu si vei scapa de indoieli
succes
fundita?

| UASM a răspuns:

Nu ar trebui ca sa crezi ce spun altii darca ai incredere in el nu trebuie sa crezi ce spun altii dar totusi lasa ca sa iti dovedeasca sinceritatea acestui lucru prietena ta a vrut sa va faca rau pevtru ca tot ce este posibil ca ea sa fie indragostita de el! nu crede ce spune