anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu o fata de cateva zile dar nu am sarutat-o niciodata.
Eu simt ca ea vrea, dar nu stiu. mi-e rusine.
Imi puteti spune ce pot sa fac sa inving " teama " aceasta?
Dau funda ^^

Răspuns Câştigător
| Ihvnnm a răspuns:

In primul rând trebuie sa intelegi ca e ceva normal. In al doilea rand, nu iti face griji si nu te gândi daca vrea sau nu. Daca vrea, va accepta si va fi bucuroasa. Daca nu va vrea, fie nu va accepta si atunci asta e, poate iti va si argumenta, fie va accepta, poate la început ii va părea rau ca a acceptat dar pe urma sigur va uita si nu ii va mai părea deloc rau. Oricum, stai linistit ca nu o sa aveti niciunul din voi regrete din cauza asta toata viata. Sper ca te-am ajutatwinking

5 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Fa-o cand te simti pregatit. Adica daca o vezi ca se uita la tine asculta-ti primul impuls.Nu te gandi. Doar fa-o!
Bafta! happy

| Anonimuserr a răspuns:

E bine ca să scena să fie la tine acasă sau într-un loc mai retras. Fă și tu o introducere ceva și apoi i-ați inima în dinți și sărut-o. Chiar dacă îți este rușine dacă te iubește va accepta, dacă va refuza atunci asta este până la urma,, dragoste cu sila nu se face". Nu trebuie să fii dezamăgit că așa sunt majoritatea.

| Mihai6969 a răspuns (pentru Anonimuserr):

Mersi ^^, mai astept raspunsuri

| GabrielEZ a răspuns:

Fix asa am patit si eu laughing Eu am mers cu ea in parc si am imbratisat-o o vreme dupa m-am uitat la ea si totul a venit de la sine.Succes.

| Mihai6969 a răspuns (pentru GabrielEZ):

Asta am facut si eu pana acum, adica ea ma ia mai mult in brate. dar e timida si.