| coltz a întrebat:

Salut.
Sunt cu o fata de un an jumate si recent ea e cam indecisa ce vrea sa faca cu relatia nostra.
Problema e ca eu tin. nu stiu cat de mult puteti sa intelegeti... dar mult!
Faza e ca eu cam sufar din cauza asta si ma gandesc intr-una la ea.
cum fac sa scap de sentimentul asta de neliniste (stau cu gandul mereu la ea), pentru ca imi afecteaza toata ziua? (nu pot sa mananc, sunt trist mai mereu si imi afecteaza deciziile cand nu ne intelegem bine)

ideea e ca eu vreau sa nu ma mai gandesc la ea, dar nu vreau sa fiu infidel sau asa ceva (dupa sfatul unora)

sa luam problema in felul urmator. : voi ce faceti cand se sfarseste o relatie cu un trecut puternic emotional? cum va descurcati cu problema emotionala, ca pe mine in situatia asta ma face sa ma simt extrem de singur cand nu ne vorbim?

2 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Cui pe cui se scoate. Nu poti rezolva problema decat gasindu-ti o alta prietena.

| Awesom a răspuns:

Prietene intr-o relatie niciodata sa nu lasi o femeie sa conduca o relatie, adica sa ia decizii cu privire la relatia voastra.Deci te duci la ea discutati si daca vezi ca ea vrea sa-ti dea papucii, da-i verde.O sa suferi dar nu cred ca o sa te sinucizi ar fi un gest de lasitate. Poate o fi blonda cu picioare lungi gen "Laptaria lu Enache", dar nici asa nu merita gesturi extreme.