Aproape zilnic, cateodata rar, sau frecvent cum e russian mountain urci si cobori in viteza. Din experienta lor am invatat sa schimb femeile la nevoie, decat sa repet experienta mai bine ocazional. Accept intalniri frecvente cu 1 pana ma satur dupa o schimb merge si asa.
Zii tatălui tău să nu mai bea și să nu o mai bată pe maicăta
că o să moară mâine poimâine si o să rămâi cu impresia despre el că a fost un nenorocit
Spune-i in față că altfel o să îți pară rău că nu i-ai spus să nu mai dea banii la bordel pentru că aduce de acolo tot felul de boloi ci să își facă o amantă mereu aceeași de preferat una care să aibă si ea casa ei să aibă serviciul ei să fie ceva in lumea asta care să îl ajute să evolueze intelectual nu una care să ascute manele cot la cot cu el și care să îi toarne pe gât băutură că așta este nivelul ei de a bea si de a face bărbații de bani.
Zii să caute și el o profesoară o femeie inginer ceva de genul acesta care să nu aibă nevoie de banii lui
Că de banii lui ai tu nevoie ca să îti cumperi haine că a inceput să îti miroasă și ție a nucă verde
și acum îti trebuiesc haine să ai si tu bani să scoți la o cofetărie o gagică
sau să nu iti fie frică să te dai la o fată pentru că poate acceptă să fie cu tine apoi poate acceptă să mergă cu tine la mare și tu să nu ai bani să te duci cu ea la mare
pentru că tatăl tău dorește să fie intreținut mereu de mama ta
Iar după ce că nu aduce bani acasă el dorește să îl mai și imbrace mama ta dorește ca mama ta din puținii ei bani să plătească și întreținerea să ia și de mâncare
spune-i să ii fie rușine că face spume fițze și figuri la mâncarea pe care o face mama ta și să nu o mai jignescă că nu știe să facă mâncare când el nu aduce niciodată nici un ban acasă.
Dacă îti este rușine să ii spui lucrurile astea printeazăi textul acesta si puneil intr-un plic in cutia de poștă și zii că e de la Dumnezeu care știe tot ce face el și că nu mai are mult de trăit!
De ce sa repeti experinta parintilor?
Chiar esti incapabil sa intelegi ce se intampla intre doi adulti si sa inveti ce este bine sau rau intr-o relatie?
Un om inteligent vede si intelege ce-i rau si atunci se fereste sa repete greselile parintilor lor sau greselile lui.
Nefacandu-ti o relatie nu te scuteste de certurile parintilor si nici nu te face fericit, dimpotriva, te vei traforma intr-un om acru, rautacios, fiindca esti vesnic nemultumit si nefericit.
Daca esti suficient de mare, sugereaza-le parintilor tai sa divorteze, in felul asta fiecare poate fii fericit cu o alta persoana alaturi, daca casnicia lor i-a inrait si nu se mai iubesc.
Https://www.tpu.ro/......-prietene/
https://www.tpu.ro/......24-de-ani/
28 Decembrie 2017 | Ax3LdeV a întrebat:
De cand ma stiu am avut vise urate si nu inteleg de ce?
Intrebarea este serioasa, am 24 de ani
17 Ianuarie 2018 | Ax3LdeV a întrebat:
Am vazut pe tren o fata care imi placea dar nu am stiut cum s-a o abordez avand in vedere ca a avut doua prietene langa ea, cum trebuia s-a intru in discutie si ce trebuia sa discut? Am 20 de ani dar stau prost cu socializarea.
Dacă sunteți cu adevărat o persoană adultă mă așteptam la mai multă atenție din partea dumneavoastră.Nu avem cum să ne dăm seama ce se întâmplă cu adevărat doar după ceea ce ne scriu ei aici. Fără detalii,fără a povestii,fără a descrie cu exactitate cum s-au întâmplat lucrurile nu ai cum să îi ajuți.În plus mai și mint și apoi tot ei se miră și își jignesc părinții că de ce îi ceartă și îi pedepsesc.În spatele ecranului poți să fii oricine și orice vrei,ăsta e dezavantajul online-ului. Însă dacă noi am fi mai înțelepți, mai inteligenți când vedem întrebări fără sens, fără rost, întrebări adresate doar de dragul de a posta, pur și simplu trebuie să le ignorăm să nu mai răspundem absolut deloc. Cercetați înainte, deschideți-vă bine ochii!
Nu este normal...Intre parintii tai sunt probleme... Prostii.
Daca nu iti este bine cu cineva, mai bine te desparti... Lectii in viata, esecurile, te fac mai intelept si te fac sa stii ceea ce vrei de la un partener si sa cauti partenerul ideal.
Poti cauta terapeuti online, o gasesti pe Youtube pe Ana Maria Ducuta de exemplu.
Poti de asemenea sa achizitionezi carti despre psihologie, psihologia in cuplu, cum sa te cunosti pe tine si ceea ce vrei, cum sa atragi partenerul ideal etc.
Nu este obligatoriu sa repeti acest ciclu si tu, si daca ti se intampla sa intri intr-o relatie nefavorabila, iesi cat mai repede.
O relatie sanatoasa nu creaza dependenta, atasament toxic, si nici gelozie dusa la extrema, nici atat nu sunt dispute si certuri fara motive serioase, insa trebuie sa cunosti bine o persoana inainte de a intra intr-o relatie cu aceasta.
O relatie toxica, iti poate crea traume si poate dura ani sa te vindeci si sa iti regasesti puterea interioara si sa evoluezi, sau poti ramane in traume si suferinte tampesti.
Cele mai multe nu sunt din cauza copiilor. Tu te crezi atât de inteligent când îi reproșezi soției tale de ce nu a făcut avort? Tu citești în stele ca să știi ce se întâmplă în 10 ani? Nu știu ce a făcut copilul, dar îți garantez că nu știa ce o să facă pentru că nu citea în stele. Plus că modul în care se comportă un copil arată cum a fost educat de părinți, deci certurile sunt practic tot din cauza voastră pentru că voi l-ați educat greșit.
E mai bine să nu se certe părinții deloc.
Păi și care e vina copilului dacă ea se comportă așa? Cum de el e vinovatul dintre certurile voastre? E clar că ea era vinovată dacă nu era destul de matură ca să se despartă de un om.
Ai dreptate și e mai bine să nu se certe părinții.
Pai fa-ti o relatie,sa compari doua medii de trai, al tau cu prietena impotriva mediului lor de trai, sa fie o comparatie si totodata cel mai important lucru sa te poti echilibra tu, aici am, acasa nu prea (liniste... ).
In toate familiile exista certuri, tensiuni ca suntem oameni si suntem dificili
Daca devin prea dese e o problema
Fa-ti relatie dar invata sa comunici nu sa zbieri
Și ai mei se ceartă zilnic. Nici eu nu vreau o relație, n-am chef de certuri și stres.
Nu, nu se ceartă zilnic. Se ceartă uneori (cam de 2 ori pe lună) însă ei își comunică problemele și nu se mai ceartă ca proștii.
Cel mai important este să găsești o persoană care comunică și care vrea să discute despre ce o deranjează. Nu este imposibil să găsești, merită să încerci! Și eu la fel am pățit, până să învețe ei să comunice am făcut eu de 20 de ani și nu avusesem nicio relație până atunci. Nu trebuie să te temi de relații, trebuie să găsești o persoană matură care să înțeleagă cât de importantă este comunicarea în relație. Chestia e că în iubire nu se petrec doar lucruri bune, este sănătos ca într-o relație să existe și certuri, deoarece dacă n-ar exista înseamnă că se află doar minciuni în ea. Dar cum am zis mai sus, comunicarea e cheia și trebuie să găsești o persoană care să comunice despre tot și toate legate de voi doi.
In primul rand as vrea sa incep prin a spune ca imi pare foarte rau sa aud prin ce treci. Multi pot sa iti dea o gramada de sfaturi dar vorba aia "usor de zis greu de facut". Din experienta mea, am trait intr-o familie abuziva toata viata mea si sincer iti spun ca drumul spre vindecare nu va fi usor, in realitate nu cred ca cineva se va vindeca din traumele provocate de parinti. Vreau sa stii ca nu e vina ta pentru nimic din ce se intampla, toti copiii merita parinti dar nu toti parintii merita copii. M-am confruntat de-a lungul anilor cu anxietate, depresie si stres posttraumatic din cauza oamenilor care aveau datoria sa ma iubeasca si sa ma protejeze, dar intr-un final mi-am gasit linistea langa cineva care m-a inteles si acceptat asa cum sunt. Gaseste un psiholog care sa te inteleaga, retine ca daca te simti judecat sau nu esti confortabil schimba-l, nu esti obligat sa ramai la acelasi psiholog. Si in plus incearca sa intelegi de ce ai anumite iesiri, reactii sau ganduri ca mai apoi sa inveti sa le controlezi, nu iti va iesi nici din prima, nici din a2a si poate nici din a10a incercare, dar la un moment dat vei reusi. Iar intr-o relatie explica-i persoanei de langa tine de ce reactionezi intr-un anume mod, explica-i ca nu e vina ei si da-ti silinta sa fi din ce in ce mai bun pe zi ce trece, nu trebuie sa fi perfect, persoana potrivita isi va da seama ca depui tot efortul pentru ea. Retine ca nu trebuie sa iti fie rusine pentru decizia parintilor tai de a se certa mereu, nu fi stanjenit sa vorbesti cu persoana pentru care simti ceva despre problemele tale, asa va putea sa inteleaga si ea prin ce treci.
Iti urez tot binele din lume, fi puternic si totul va fi bine, iti promit.