| cobrant a întrebat:

Salut! Sunt deprimat mereu ca am aproape 29 de ani si de 8 ani nu am mai avut noroc in dragoste si vreau neaparat sa-mi gasesc iubita,mai ales ca si tatal meu a murit si cand vad pe altii cu ambii parinti in viata ca sunt casatoriti,realizati si au copii, ma ia mai rau depresia si am si multe traume de cand eram mic! Cine vrea sa empatizeze si cu mine?

39 răspunsuri:
| cobrant explică (pentru Kufu95):

Nu am spus ca am pretenții la slabe și tonifiante! Sa rămân doar prieten cu o fata fără sa am șanse la relație sexuala sau de dragoste pe viitor nu voi accepta niciodată!

| DandG2304 a răspuns (pentru cobrant):

Cu o asemenea mentalitate de **** nu ma mira ca de 8 ani de zile n-a mai vrut o femeie sa se lege la cap cu tine. Tu esti exemplu perfect de barbat ce nu are de oferit decat banii din portofel. Parca vad ca vrei si o familie (cu copil, ca sa-ti reproduci prostia), dar o sa ajungi sa-ti inseli "iubirea vietii" ca ti-a facut un copil si nu mai arata de 90-60-90 sau te apuca gelozia ca nu poate sa te stearga si pe tine la poponet cand are grija de plodul tau.

Zau acum. Schimba-ti gandirea, frate! Esti prea nasol si nu cred ca s-ar incurca cineva cu tine.

| cobrant explică (pentru DandG2304):

Ai grija cum vorbești cu mine ca eu nu te-am jignit și nu ma cunoști pe mine......trebuie sa cunoști de la început povestea unui om, ca dacă erai cu mine față în față nu vorbeai asa cu mine

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru cobrant):

"trebuie, trebuie neaparat, nu-mi convine"

Atunci cauta baiete, nu mai cersi mila pe aici! Daca trebuie, atunci trebuie neaparat!

| DandG2304 a răspuns (pentru cobrant):

Daca eram fata in fata cu tine nici macar nu-ti acordam atentie 3 secunde. Genul de oameni ca tine se disting de la o posta si nu mai este nevoie sa deschizi gura ca sa dovedesti ceea ce se vede.

Te lasam sa faci exact ceea ce faci si aici: cercesti atentie si te plangi de problemele tale, in loc sa fii BARBAT si sa le rezolvi. Du-te la altii sa te planga ca n-ai ce ****.

Daca stai cu mine de vorba fata in fata iti tremurau chilotii de frica ai grija cu cine vorbesti ca nu stii de cine te lovesti in viata si o sa ai de pierdut! Tu nu stii ce inseamna sa-ti moara un parinte poate! Stii ce inseamna sa-ti ingropi tatal in ziua de Craciun!?

Te-am si raportat!

Si nu-mi spui tu mie unde sa ma plang!