Este posibil sa iti zica asa pentru a-ti indica faptul ca se lasa mai greu de cucerit. La 13 ani fetele nu prea stiu exact cand le place de un baiat, cand nu si la ce sa se astepte de la acel baiat. Tocmai pentru ca asta este varsta la care se incep astfel de experimente.
Incearca sa continui sa vorbesti cu ea si sa fii dragut. Este posibil ca ea sa se razgandeasca. In cateva saptamani o poti intreba din nou daca si-a mai schimbat parerea. Daca tot spune nu, mai incearca o perioada, iar daca nici dupa a treia incercare nu iti iese, atunci cred ca cel mai bine ar fi sa te orientezi spre alta fata.
Mi-a placut aia cu "nu ma las asa usor".
Sincer, pentru ca i-ai zis asta direct..nici nu ai nevoie de sfaturi. Bravo tie. Esti oricum pe drumul cel bun pentru ca :
1. I-ai marturisit ca o placi.
2. I-ai spus ca nu te vei da batut, desi ea ti-a zis ca nu simte nimic pentru tine.
Impresioneaz-o zi de zi daca poti cu orice gest, cat de mic, sa ii arati in continuare ca o placi si ca nu a avut dreptate.
In sfarsit un baiat care nu e fatalau. Bravo.
Mult succes!
Buna TPU, aici Edi, au trecut 6 ani.
Daca mai trece cineva printr-o situatie asemanatoare cu cea pe care am descris-o eu, ar trebui sa stiti ce s-a intamplat intr-un final.
Eventual, m-am cuplat cu prietena ei cea mai buna lol
anonim_4396 întreabă: