| Ismileforyou a întrebat:

Salut.sunt foarte disperata. un baiaat mi-a propus intilnire si am acceptat dar l-am rugat sa nu spuna nimanui despre aceasta. pina acum era totul ok. azi am inceput sa vb cu el si mi-a zis,, nu mai vrea sa te vad pe linga mine ". il iubesc foarte mult nu stiu ce sa fac ca sa ma poata ierta? ajutati-ma va rog.

Răspuns Câştigător
| erik a răspuns:

Evita-l. e un nenorocit.

16 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Ai procedat la fel ca in povestea lui Ion Creanga, cea cu drobul de sare.Citeste-o daca nu o stii! De ce ti-e teama, de aia nu scapi.Aceasta neincredere in tine, te-a costat destul de mult.In alte randuri, explicatiile nu se dau la telefon, pe sms, pe net.Se dau personal, si stii de ce? Trebuie sa privesti persoana in fata cand te justifici. Ce ai rezolvat cu untelefon de 2 ore? Eventual ai cheltuit creditul de pomana.Asadar,ca saiesi din impas, ii dai intalnire, ii spui ca nu-ti mai este teama de nimeni si de nimic, ca ai invatat inca o lectie de viata, ca-l iubesti mult, ca nu vei mai face greseli copilaresti, etc, si bineinteles ca-l vei saruta dulce in semn de dragoste. Dragostea se striga in gura mare, nu se ascunde.

| Kylexy a răspuns:

Pai nu inteleg draga de ce sa te ierte ce iai facut sa te ierte. doar ca iai cerut un fapt banal sa nu spuna la nimeni e dus cu capu baietasul ala

| Beatrice a răspuns:

Chiar daca il iubesti...
Daca de la primele scuze sincere nu te-a iertat. Fa-i cu mana wave!

| ancaRjaibi a răspuns:

La baiatul acesta pare sa nu ii prea pese de tine... i-ati gandul de la el. Data viitoare fi mai atenta ce alegi...Incearca sa deschizi bine ochii, cu toate stim ce vor de fapt baietii din ziua de azi.

| Gaabi32 a răspuns:

Eu zic sa te intalnesti cu el sa vorbiti sa i explici de ce nu vrei sa afle momentan nimeni sau poti sa-i zici prin telefon. Iar el daca tine la tine, te va intelege. Daca nu inseamna ca nu tine la tine si isi va da seama prea tarziu ca tea pierdut

Bafta scumpa:*

| Andra_4836 a răspuns:

Buna! Dar de ce crezi ca e efectiv vina ta pentru ceva? Sa te ierte pentru ce? Ca ai vrut sa pastrezi relatia un secret? Sa stii ca poate fi frustrant pentru el, e ca si cum el ar fi prea.(incerc sa nu folosesc un cuvant prea dur)...nepotrivit (prost, nu ma pot abtine) pentru tine si grupul tau de prieteni ca sa ii lasi sa afle de relatie. Fiecare are partea lui de vina, asta e parerea mea, si nu numai aici, oricand, nimeni nu e Sfant. Gandeste-te ce fel de persoana e el, incearca sa vorbiti deschis. Succes! >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu iubesc 2 baietii ce sa fac?

| Michelle_5585 a răspuns:

Buna! Dar de ce nu mai vrea sa te vada pe langa el? Pentru ca tu nu ai vrut sa spui la nimanui despre intalnirea voastra? Daca este din cauza ca tu nu ai vrut sa spui la nimeni despre intalnirea voastra eu cred ca nu tine la tine. Daca ar fi tinut ar fi acceptat si asa sa va intalniti si te astepta pana atunci cand stiai tu ca trebuie sa spune-ti despre intalnirea voastra. Iar daca nu este din cauza asta incearca sa vorbesti cu el si intraba-l de ce s-a suparat pe tine.pa:*

| vikloth a răspuns:

Ismileforyou cati ani ai? mi se par niste chestii puerile, toate cele spuse de tine mai sus. dupa parerea mea, ai meritat din plin tratamentul acordat. Daca l-ai fii iubit, asta insemna ca vrei o relatie de lunga durata, care, ar fi cam greu, daca nu chiar imposibil de ascuns fata de cea mai buna prietena.Gandestete cum s-a simtit el cand l-ai rugat " sa nu spuna nimanui despre aceasta" laughing. Ce o fii fost in mintea ta?
Daca vrei sa te ierte trebuie sa te duci la el, afisezi o atitudine umila, iti ceri scuze, si recunosti ca acea propunere a fost o greseala.
cu placere

| vikloth a răspuns:

vad ca aici s-au srans toate fetele care au ceva impotriva baietilor
Aveti niste pareri total eronate in ceea ce priveste genul "mascul"in

| vikloth a răspuns:

Eram sigur! de aia am si intrebat de varsta. 11 ani...la varsta asta nu poti sa iubesti. oricum nu-ti face griji: relatiile din scoala generala nu pot rezista prea mut( e o regula nescrisa)

| Sunshine_9753 a răspuns:

Hmmm fara suparare! multi baieti fac asa dupa ce vad ca nu pot ajunge unde vor ei si cauta alta "partida". apoi iti lasa impresia ca sunt suparati pe tine dar de fapt au pe altcineva! motiv nu ar avea de ce sa se supere asa din senin pentru simplul fapt ca nu vrei sa afle altii?!

| Ismileforyou explică:

Nu vrea sa ma mai vada pe linga el, deoarece i-am spus ca nu vreau ca ccea mai buna prietena amea sa afle (pentru ca ei tot ii place de el ) si de aiia el nu vrea sam a vada... l-am sunat si imi raspundea si imi spunea,, ce vrei''>? si imi inchidea sad nu stiu ce sa mai fac si aseara cind am vb pe tel 2 ore mi-a spus ca se gindeste la mine si atunci cind i-am spus a,, hai pa el mi-a zis :hai pa te pup te iubesc '' sadsadsadsad

| Ismileforyou explică:

Eu am 12 ani iar el are 11. neam cunoscut la un bal mascat. si el ma invitat la un dans lin si l-am acceptat si din clipa aia mi-am dat seama ca il plac si el ma place. si il sun intruna si imi inchide telefonul sad

| Ismileforyou explică:

As vrea sa comunic cu el dar el nu doreste. ce sa mai faccc>?;(;(

| Ismileforyou explică:

I scriu intruna pe skype si nu-mi raspunde