1. Posibil, dar nu așa scapă de discomfort. Ar trebui să facă ceva exerciții de adaptare. Plus un preludiu cât mai lung și lubrifiant din belșug.
2. Nu cred.
3. Să accepți decizia ei. Eventual, să căutați împreună solții viabile la problema ei.
1. Poate fi o problema reala, dar nu se rezolva nimic in acest mod.
2. Nu avem de unde sa stim. O luna este foarte putin pentru o distantare treptata. Poarta-te bine cu ea in acest timp ca sa nu ii dai motive pentru aceasta distantare. Arata-i ca simti ceva pentru ea chiar daca nu intretineti relatii intime. Se poate ca tu sa fi fost foarte "entuziast" in ce priveste sexul si ea sa fi ajuns sa creada ca numai asta vrei de la ea. Este o posibilitate.
3. Daca are in plan distantarea, nu ai ce sa faci decat sa te porti bine si sa nu te lasi provocat in niciun fel, ca sa nu poata sa te faca pe tine sa te simti vinovat. Daca insa ti-a spus adevarul, trebuie ca atunci cand reluati relatiile sexuale sa fii mai bine pregatit, sa stapanesti arta preludiului, sa o faci sa se simta frumoasa, iubita, dorita astfel incat sa fie perfect pregatita pentru momentul respectiv.
Ceea ce povestesti este mult prea putin ca sa ne facem o opinie despre ceea ce se intampla.
Trec prin exact acelasi lucru cu iubitul meu, m-am dus la ginecolog, nu am nici o boala, problema, nimic. Am cautat pe net, cea mai rea chestie ar fi o boala(nu cred ca spun corect, nu te lua dupa mine ca nu stiu sigur)in care testul din vagin sa fie prea gros si cauzează dureri in timpul actului sexual, menstruatie abundenda si dureri foarte mari, dar ca sa poti vedea daca ai boala asta sau nu trebuie să-ți faci o operație prin care doctorul baga prin burta sau vagin o camera de filmat, prin care poate vedea daca testul e in exces sau nu, si multi doctori n-au auzit sau nu vor să facă această operație pentru ca nimeni nu vrea sa te taie si sa vada ca n-ai nimic. Noi ca sa putem fi intimi in continuare facem preludiul extrem de lung ca sa ma relaxez, sa nu mai fiu încordată si sa nu ma mai doară, atât de tare.
Prea multe filme, vezi cum decurg lucrurile și îți vir răspunde la întrebare.