| Andreiiiias a întrebat:

Salut,sunt in clasa 12 si am o problema mai complicata. Eu vreau sa merg la politehnica dar tata si mai ales bunicul nici nu vor sa auda, ei spun ca eu trebuie sa merg in armata si sa imi apar tara ca ei nu au de gand sa ma intretina sa fac altceva si nici nu ma mai primesc acasa daca nu merg in armata. Le-am tot spus ca mie nu imi place ideea de armata si nu ma simt atras deloc, dar ei spun ca sunt moale si ca dupa ce merg acolo o sa devin barbat si o sa imi placa. Deja au spus si la toate rudele ca eu merg in armata si ca o sa ma fac general dar eu nici nu stiu ce inseamna astalaughing. Mama ma sustine dar nu are tupeu sa comenteze in fata lor si mi-a zis ca mai bine fac ca ei decat sa ne destramam familia.
In ultimul timp sunt si mai obsedati de razboi, au umplut pivnita cu conserve, au dus pat acolo ca ei cred ca o sa fie bombardamente si daca le spune cineva ca nu o sa fie razboi se enerveaza.
Voi cum ati proceda?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Suna a troll intrebarea ta... sau poate refuz eu sa cred ca sunt parinti atat de batuti in cap.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu vrei nu te duce, parintii nu te pot obliga.
De asemenea parintii nu te pot da afara din casa si sunt obligati sa te intretina pe toata durata studiilor superioare, dar fara a depasi varsta de 26 de ani. Daca nu o fac de bunavoie pot fi obligati prin hotarare judecatoreasca.

| mi25 a răspuns:

Eu m-as duce si la testul psihologic as da raspunsuri aiurea.

| mi25 a răspuns:

Depinde si la ce vrei sa mergi. Eu m-as duce si la testul psihologic as da raspunsuri aiurea. Daca e vorba pentru scolile militare sau academia militara as da niste raspunsuri de note mici, daca nu te respinge la testul psihologic.