| Sephire a întrebat:

Sunt in clasa a 8-a, am 13 ani jumate si am doar 1, 54 metri. Tatal meu are 1, 80 iar fratele meu 1, 85. Iar mama mea cand avea 13 ani avea 1, 73. Am prieteni inalti al caror parinti sunt cam scunzi de inaltime. Credeti ca voi ajunge si eu de vreo 1, 80m, pentru ca multi spun ca conteaza si inaltime parintilor. FUNDA!

5 răspunsuri:
| Torres92 a răspuns:

Salut,
nu ai specificat ce esti Baiat sau fata
presupun ca esti fata
deci
ce sa zic
Fetele la fel ca baietii se dezvolta pana in jurul varstei 16-17 ani
(ma refer la inaltime)
tu esti la inceput
debia de la 13 ani incepi sa cresti in inaltime de acum are loc transformarea la tine

| Felys a răspuns:

Fetele cresc maxim pana in 15 ani si baietii pana in 20, sigur vei mai creste, ai parinti inalti

| anabelisa a răspuns:

Hm! Nu stiu daca esti baiat sau fata, dar vad ca te nelinisteste inaltimea pe care o ai.Ma mir de faptul ca, daca ai spus ca ai in familie persoane inalte tu esti mic/mica de inaltime.Eu am mostenit pe cale genetica inaltimea, avand 1'78 metri.Iar la varsta ta, eu aveam 1'73 si ma ingrijoram ca sunt prea inalta.Important e sa te simti bine in pielea ta, chiar daca esti mic/mica de inaltime, pentru ca nu este un aspect atat de important, incat sa-ti influenteze viata intr-un mod negativ.Cel mai valoros este caracterul pe care il detii!

| Sephire explică:

Ooofffff! Am uitat sa mentionez ca sunt baiat

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

O sa mai cresti