| georgica20 a întrebat:

Salut! Sunt intr-o chestie nasoala rau. Sunt indragostit de o fata si mie f drag de ea dar ea este intr-o relatie. Am vb k ea i-am spus ca vreau sa fim impreuna, ne cunoastem de vreo 3 ani dar ea a zis ca nu poate pentru ca e deja intr-o relatie. Mi-a spus ca si ea tine mult la mine ca face comparatii intre mine si acel baiat, ba chiar mi-a zis ca ma iubeste dar cu toate astea imi zice ca nu poate sa se desparta de el. Io am ajuns intr-o situatie in care numai stiu ce sa fac, am renuntat m-am dat batut de cateva ori dar ea m-a cautat imi dadea msg ma suna mi-a zis ca nu vrea sa o uit si vrea sa continui sa simt in continuare acelasi lucru pentru ea. Asta ma face sa cred ca ii este frica sa se desparta de el, ca o ameninta cu ceva sau ceva de genu. Ce sa fac? sunt trist cateodata si nervos

4 răspunsuri:
| Liviucu a răspuns:

Nu cred ca ii e frica de nimic precum spun cei de mai sus. Nu acel baiat conteaza, ba chiar deloc. Din ce spui tu, tare presimt eu ca situatia sta in felul urmator: ea il iubeste enorm pe el dar mai putin pe tine. Insa gandeste in perspectiva Georgele... Daca ea a reusit sa imparta inima si cu tine desi are pe cineva inseamna ca mai tarziu, in cazul fericit in care vei fi si tu cu ea, o sa o patesti exact cum a patit-o deja acel baiat care habar nu are poate ca sentimentele ei sunt impartite si nu ii sunt doar lui destinate. Gandeste-te la ce-ti spun eu: fereste-te de fetele care pot iubi mai multi odata. Mai degraba alege o fata care ii schimba des dar iubeste sincer decat asa nenorocite. Si scuze de limbaj dar o sa te arzi, asculta la mine. Nu te inteleg, ce-ti trebuie o nehotarata? Fii barbat, cere-i mana si daca nu vrea, alta este pentru tine! Desi nu e corect ce faci, daca are o relatie - respecta-l pe acel baiat ca poate o iubeste si tu te bagi unde nu-ti fierbe nasul.

Astept vesti si numai bine iti doresc.

| DoarImpreuna a răspuns:

DIn păcate ea se jocaă cu amândoi. Îți recomand cu toată durerea pe care o vei simți să te decizi ce vrei să faci. Probabil dacă îl va lăsa pe el să fie cu tine tot așa va avea pe cineva în paralel. Dacă continui așa îți vei face doar rău.

| georgica20 explică (pentru DoarImpreuna):

Ai dreptate ''doarimpreuna'' i-am spus si eu treaba asta si a zis ca e foarte confuza ca nu stie ce sa faca si mereu imi dadea raspunsu asta cand vroiam sa vorbim despre noi

| KMaddieK a răspuns:

Adica e cu el. te iubeste pe tine da nu se desparte de el...pfff...komplikat ori se joaca cu ambii,, ori ai drepate ii e frica de kva