Nici tu nu stii ce vrei.
Ceea ce ai spus tu, nu a fost neaparat prea dur, dar natural sigur nu pare sa fi fost, mi-ai lasat impresia ca i-ai spus-o ca pe un repros, ceva acumulat de a lungul timpului, ceea ce nu e tocmai normal.
Inteleg ca trebuie sa-ti exprimi gandurile, dar trebuie sa o faci totusi cu o oarecare limita, altefel poti avea neplacuta surpriza sa fii parasit de oamenii cei mai dragi.
Bun, acum ca am stabilit asta.
Intrebarea e daca crezi ca te merita tipa respectiva, si desigur, tu pe ea.
Acum ce e drept, prin mesajul ala, e posibil sa o fi indepartat, iar daca ea avea si o perioada mai dificila in acel moment, eh, e posibil ca ala sa fi umplut paharul pentru ea si astfel sa nu mai insemni mare lucru pentru ea.
Acum desigur, exista si posibilitatea ca ea sa fi vrut sa se distanteze din inainte de incident de tine.
Dar chiar si asa, ideea e ca daca te placea, daca te-ar mai fi vrut, te-ar fi cautat, si ti-ar fi oferit explicatiile necesare cand a fost momentul. Dar din ce ai spus tu ea a fost nepasatoare, ceea ce ma face sa cred ca nu a fost nimic cu adevarat intre voi in acei 5 ani, nu pentru ea, oarecum s-a folosit de tine, de prezenta ta, iar acum ca drumurile se separa, a ales sa renunte la tine.
In concluzie, ai face bine sa te detasezi si sa lasi lucrurile sa-si urmeze cursul normal, daca te cauta ea, bine, daca nu tot bine, viata merge mai departe.
Tu ti-ai facut mari iluzii in privința acestei relatii. Cine te iubește caută mereu motive sa iese cu tine si, chiar cand nu sunt, le inventează insa la voi, mi se pare ca mai mult tu trageai de ea insa ea era cam absenta... Toți mergem si la biserică fiindcă legătura cu această instituție e importanta deoarece acolo suntem în contact direct cu Divinitatea! Sunt oameni care au revelații si poate asta a fost și la ea... Eu zic sa încerci sa găsești pe altcineva, care sa umple golul lasat de ea si sa-ti aducă binecuvântari in viața! Doare un timp, apoi ne revenim, acceptam totul si mergem mai departe fiindcă timpul trece si nu are rost sa rămânem tintuiti într-un loc, așteptând. Ai terminat o facultate, cauta-ti un job bun si un om cu care viața ta sa fie o frumoasa zi de primăvară! Numai bine!
Greseala ta a fost ca aveai asteptari. nu ar fi trebuit. E viata ei, alegerile ei. Ea alege daca merge sau nu la anumite cursuri, daca se ocupa sau nu de facultate. Poate chiar a fost ocupata sau poate are o problema. Dar tu te-ai gandit doar la tine si la asteptarile tale. Lasa lucrurile sa se intample si nu te mai astepta sa se intample intr-un anumit fel.
Ai dreptate. Multumesc de sfat!