Fiecare isi face viata asa cum crede el. Decizia ta de a o scoate din viata ta este cea corecta.
Timpul le rezolva pe toate. Nu o vei uita, dar vei putea ajunge la un punct in care nu mai doare cand iti amintesti de ea. Pentru o vreme, incearca sa nu te mai gandesti la ea. Nu mai vorbesti cu ea, nu te mai intalnesti cu ea, o blochezi peste tot, faci sa dispara tot ce ai de la ea. Oricum acele amintiri nu mai au nici o valoare. Iti ocupi mintea cu scoala, cu pasiunile tale, mergi in excursii, faci sport, iesi cu prietenii la distractie. Incearca sa flirtezi cu alte fete, sau chiar sa te distrezi cu unele mai usurele, dar fara sa intri deocamdata intr-o relatie. Iti va lua undeva intre 3 si 6 luni pana cand vei fi gata de o alta fata cu care sa ai o relatie frumoasa.
Faptul ca spui despre respectivul ca e asa si pe dincolo mie imi transmite ca tu nu "i-ai dat drumul" fetei in mintea ta si tot mai speri ceva. Nu are nici o importanta cum e respectivul, in ochii ei el reprezinta mai mult decat tine. Nu mai este cazul sa o iei inapoi indiferent ce se intampla. Pune-ti intrebarea urmatoare: "ai mai pupa acolo unde cine stie cu ce a atins individul respectiv?"
De cate ori o fata a vrut sa se desparta de mine sau am aflat ca a calcat pe alaturi, din ziua urmatoare pentru mine nu a mai existat. Bine nu mi-a fost, dar am trecut mai repede peste despartire daca am luat imediat taurul de coarne.
Ai dreptate in tot ce zici..sa sti ca am incercat si variantele tale, am fost implicat si intr-o relatie dar dupa 3 zile i-am spus ca nu pot deoarece inca mai imi sta gandul la ea.Mersi mult, nu ma asteptam sa primesc asa repede un raspuns care probabil o sa il mai citesc de cateva ori
Evident ca n-ai s-o uiti intr-o zi sau doua, dar cu vointa se poate in timp.Important este sa te concentrzi pe viitor si sa lasi trecutul in spate, si acest trecut s-o includa si pe ea.Nu mai are rost sa te gandesti la ce-a fost, sau la ceea ce sperai tu.Nu e si gata, mergi mai departe.Ai toata viata inainte.
Problema e ca nu imi vine sa cred ce a devenit, este o fata foarte frumoasa da pe mine m-a facut sa o iubesc pe ea, nu frumusetea ei..stiu ca sunt tanar si mai sunt fete dar ea a fost altceva pentru mine.Nu mai vreau sa aud de ea dar sper sa isi deschida ochii si sa isi gaseasca pe cineva apropiat de varsta ei si care nu are nici un interes la ea..chiar daca mi-a facut asta, eu unul il doresc tot binele din lume..Mersi frumos de raspuns
O fatuca clasica.
Asta e, frate.
Asa sunt multe femei.
Dar o sa gasesti si pe cineva care chiar va merita.
Sunt underground cele speciale si diferite de toate pitipoancele, dar exista.
Asta am crezut eu despre ea, de asta am investit sentimente si multe altele..nu mi-a trecut ca e ca toate celelalte dar m-am inselat grav. daca imi dadeam seama din prima nu mai treceam prin pasa asta proasta.da na, a stiut sa ma faca frumos.dar cum i-am spus si ei la ultima noastra conversatie, roata e rotunda
Ok,a facut faza asta si sa zicem ca se intoarce inapoi plangand la tine.Tu pe moment ai sa o primesti.Da-mi voie sa te intreb ceva : Cum te-ai simti cand in interiorul tau stii ca te-a lasat ca pe un caine? Si pentru cine? Cum te-ai simti ca stii ca pupi buzele deja patate? Ce senzatie o sa-ti mai ofere vaginul ei cand stii ca acolo a intrat bulibasul? Sincer? Mai sunt altele mai bune, nu merita aceasta fiinta nici o atentie! Sunt scarbit total! bafta Adrian!
Nu o sa se intoarca, o stiu prea bine si chiar daca o sa o faca vreodata. ajung la vorba ta, nu mai am cum sa ating aceasta persoana dupa ce a atins-o ala si pe langa ala cine stie cati..nu am cum sa uit cat rau a putut sa imi faca si ca si-a batut joc de mine cand o iubeam atat de mult incat eram in stare de orice pentru ea. daca ea si-a ales drumul asta sa fie la ei acolo.da ce a facut cu mine sunt convins ca o sa pateasca si ea, poate chiar mai rau. daca alegea pe cineva mai bun ca mine mai era cum mai era.dar un tigan cu atatia ani in carca casatorit si cu copii..ma cam depaseste.Mersi mult de mesaj
Degeaba scrii romane si suferi frate, sincer. Treci direct la alta!
O sa vina si ziua cand o sa trec la alta dar mai intai trebuie sa invat sa fiu mai precaut
Pana ce te-nsori mai schimbi 20 de femei, stai calm o sa mai intalnesti o multime de panarame toante
Stiu ce zici...crede-ma ca pana sa dau de ea nu mi-a stat gandul la relatii serioase..in ea am vazut altceva dar ea are alte planuri cu viata ei se pare