Si barbati inrosesc, la noi mai ales atunci cand mai tragem cate o minciunica.
Noi ne obisnuim si-si.
Fetele sunt mai atragatoare cand inrosesc, este un lucru minunat sa vezi, mai ales cand le spui,, te iubesc,, pentru prima oara. Caci dupa 100 de spusuri se ingalbenesc, dupa 1000 de ori nu te mai cred, iar 100000 te parasec ca nu se mai inrosesc.
Eu si acum ma inrosesc...nu pot controla asta. Timiditatea insa o poti controla, o poti masca.trebuie sa ai incredere in tine si ambitie de fier.Socializeaza,interactioneza cu persoane necunocute.
Bunicile-s dadeau cu ruji pe obraji sa-si faca bujori cum spuneau ele, pai inseamna ca esti cea mai frumoasa si el te place.
Nimic.si eu rosesc ca un copil mic.si se pare ca baietilor le place astaDaca mi se spune ca rosesc, rosesc si mai tare Nu te deranja sa iti suprimi anumite trairi, esti mult mai frumoasa atunci cand esti tu
Nimic. Nu ai ce sa faci. Cu timpul o sa pierzi din timiditate si o sa rosesti mai rar.
Dupa o perioada o sa treaca, la mine asa s`a intamplat.ma inroseam foarte tare dar de la un timp s`a stins, am mai apelat la fondul de ten si nu se mai vedea asa tare!
Mie imi place respunsul lui csintalan, cred ca are dreptate intr-un fel. si eu rosesc dar spre deosebire de tine, mie imi place chestia asta, cred ca esti mai sweet asa nu te ingrijora, eu zic sa o folosesti ca pe un atu al tau.
Am aceeasi situtie cu a ta! La un momentdat mi-a placut de un baiat Andrei dar nu puteam sa ii spun nimic din ceast cauza si nici in grupul meu de prieteni nu se vorbea despre el.Intr-o zi am prins curaj si m spus ca nu mai imi place de el.Prietena mea a vrut sa ma combine cu el si s-a dus sa vb cu el cu toate ca eu nu vroiam.Atunci mi-am luat inima in dinti si m-am dus si eu. Nu m-am inrosit de loc si nici nu imi tremurau picioarele. M-am simtit super bine!
Gata cu inrositul si povestile despre tratamentul psihic! Inrositul din timiditate se trateaza prin operatia ETS la spitalul Sf Ioan-Bucuresti, este aceeasi pentru Hiperhidroza (transpiratie).am facut aceasta operatie si nu ma mai inrosesc deloc chiar daca as mai vrea.Cautati doctorul de la chirurgie toracica (etaj 2) si va ve-ti bucura de viata fara inrosira fetei! (trebuie sa convingeti doctorul ca si transpirati macar sub brate, exceziv).
Buna! Imi poti spune cam cat a costat operatia? Te rog
Da si eu sunt baiat si ma inrosesc foarte des... am o piele sensibila chiar si cand sunt eu singur in camera, imi ating obrazul si ma inrosesc ...nasol rau! dar asta e, nu avem ce face. Daca vrei sa ne cunoastem mai lasa pe aici un raspuns cu afirmativ sau negativ si o sa iti dau un id sau ceva. vedem noi. Aaa da, ma cheama Marius si am 16 ani
Deea mersii mult ca existi! si ca ai deschis subiectul asta si eu ma inrosesc am piedut foarte multe pe tema asta foarte multe activitati sociale si 2 locuri de munca! pentru ca beam ca sa nu mai ma imrosesc! dar se pare ca a lasat cineva un comm foarte interesant! ia uite:"Gata cu inrositul si povestile despre tratamentul psihic! Inrositul din timiditate se trateaza prin operatia ETS la spitalul Sf Ioan-Bucuresti, este aceeasi pentru Hiperhidroza (transpiratie).am facut aceasta operatie si nu ma mai inrosesc deloc chiar daca as mai vrea.Cautati doctorul de la chirurgie toracica (etaj 2) si va ve-ti bucura de viata fara inrosira fetei! (trebuie sa convingeti doctorul ca si transpirati macar sub brate, exceziv)." iesteeee! deea te iubesc! si pe cel care ai lasat comm-u! mama cat de bucuros sunt nu credeam ca ETS e si in Romania!
Hmm.nu as recurge chiar la o operatie sincer :-s... e adevarat ca e chiar nasol sa te inrosesti asa. si eu de exemplu daca stau de vb cu un baiat care il plac ff mult ma inrosesc tot mai tare.si simt ca imi arde fata si incep chiar sa treanspir (pe fata)hmm. e o boala :o? Oricum. daca e cineva sa te placa te place si asa te intelege :p
Cea mai buna solutie e sa te impaci cu ideea. Am vazut aici comentarii destul de ciudate cum ca asta e un avantaj. Cei care spun asta se vede ca nu au aceasta problema.Si eu am problema asta si pot sa-ti spun ca inteleg prin ce treci.Eu nici nu am putut sa ma impac cu ideea.Asta a fost cel mai grav lucru.Treptat mi-am pierdut increderea in mine, pofta de viata si ca sa pun capac m-am apucat de baut si fumat.Cred ca e cel mai mare blestem pe care il poate avea un om.
Deea stiu in totalitate ce simti si pe toti de aici cu problema aceasta mie mi se intampla foarte des. Cel mai des la scoala ba cand ma scoate la tabla sau cand mai stam mai multi in grup daca sunt prins intr-un moment penibil gata... ma inrosesc la fata ca un rac iar daca zice cineva 'uite ce sa inrosit' este mult mai rau. Uneori incerc sa ma relaxez sa respir sau sa-mi imaginez ca sunt nu mai eu singur(cateodata ajuta) oricum ar trebui sa ma obisnuiesc cu asta si sa o iau ca pe un dar...
si eu ma inrosesc din orice! aproape din orice. daca ma emotionez sau ma intreaba cineva ceva sunt ca o rosie! e nasol rau! sunt foarte timida si nu pot sa scap pur si simplu! nu pot! e ca o boala! jur! ma simt ca o prizoniera in propriul trup. la scoala ma inrosesc foarte mult. sunt in clasa a 12a si la romana m-a pus sa vorbesc oral pe o varianta de bac si m-am inrosit bineinteles instantaneu! imi vine sa injur de numa'! ce ma fac eu la bac?! asta m-a intrebat si profa care a obs ca m-am inrosit in puii mei