| Denisya a întrebat:

Salut sunt putin disperată tocmai ce am fost ieri la un control si sunt in 17saptamani de sarcină e un băiețel, e bine doar ca m-a speriat spunând ca am placenta prea joasă si sa am grija sa nu sangerez ca pot avea probleme.eu mai am 2copii dar nu am pățit asa ceva plus ca am nascut normal nici nu vreau sa aud de cezariana.doar ca acum e posibil daca placenta nu se ridica sa nasc cezariana sau prematur.este câteva care a pățit la fel si pe parcurs s-a ridicat placenta inapoi? sunt sanse sa se ridice?

3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Multa sanatate!
Nu am un raspuns pentru problema ta. Vreau doar sa iti spun ca sa nu te ingrijorezi; pentru ca daca ingrijoraraea ne facea mai sanatosi, nu mai exista nici un om cu probleme de sanatate.
De asemenea alunga refuzul de a naste prin cezariana; mai importanta este viata si sanatatea decat alte principii care ne pun in pericol cele de mai sus.

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu sunt sanse prea mari ca placenta sa se ridice. E o sarcina cu risc si trebuie sa ai mare grija de tine sa te menajezi mereu. Copilul trebuie sa vina pe lume cat mai aproape de termen posibil si in siguranta asa ca daca medicul spune ca e necesara o cezariana atunci chiar asa e. El se gandeste la ce e mai bine pentru bebelus si pentru mama.

| Denisya explică (pentru HazelEyes77):

Bună revin cu informatii noi.ieri am fost la control si da placenta sa ridicat..Deci da se poate.multumesc lui Dumnezeu pot naste normal