Toti ne cam simteam aiurea cand incepea scoala ca nu mai eram liberi si acum 10-20-30-40-50 de ani, dar aia era, pe de alta parte ne bucuram ca eram cu colegii, mai radeam, mai vorbeam, etc.
Lasa naiba rudele, tu vezi de viata ta si mergi inainte, trebuie sa inveti sa-ti faci o cariera, ca daca nu, vei regreta toata viata.
Fericirea ta nu trebuie sa depinda de vazutul cu rudele.
Cand treceam clasa 10-a abia asteptam sa incep scoala sa ma vad cu colegii de ex dupa vacanta de vara.
Bucura-te ca ai parinti si va intalniti acasa seara, la scoala ai colegi, e okey.
Ai cazut tu asa piutin in tristste dar trece.
Ceea ce simti tu se numeste melancolie dar o sa iti treaca pentru ca o sa ai mult de invatat la scoala si o sa mai socializezi cu colegii.
Bine acum e si o chestie legata de intrarea in ritmul scolii.De sarbatori te-ai odihnit bine si te-ai distrat cu rudele tale dar de maine trebuie sa mergi din nou la scoala unde o sa ai de invatat si o sa ai teme de facut si doar doua zile libere de weekend in care sa iti reincarci bateriile practic s-a terminat boieria.
Gandeste-te ca ceea ce simti tu e doar temporar si ca alte lucruri mai frumoase te asteapta in viitor.
Tu invata cat de bine poti tu pentru scoala, gandeste-te ce cariera vrei sa urmezi in viitor si distreaza-te cat poti de bine cand esti liber.
Si mie mi se intampla sa ma simt trist cand se termina vacanta de vara si incepea scoala toamna cu o gramada de teme de facut si cu vreme friguroasa si ploioasa dar tristetea imi disparea pentru ca stiam ca noul an scolar o sa ini rezerve alte lucruri mai frumoase.
Nu ești singurul, si eu simt la fel Probabil toți ne simțim asa. După o perioada de vacanta, parca ne e greu sa ne revenim, te înțeleg, dar totuși nu ai avea de ce sa fii trist, măcar ii ai pe ai tai și poți vorbi zilnic cu ei după ore? Succes mâine!