| danielpop09 a întrebat:

Salut sunt un baiat(19 ani) si am o relatie cu o fata(17 ani) de 2 luni.Parintii ei au aflat si nu sunt de acord cu relatia noastra sustinan faptul ca ea NU ESTE PREGATITA SA AIBA O "RELATIE" si nu stiu cum sa facem.De retinut parintii ei nu ma cunosc.Atat mie imi place de ea cat si ei de mine, acum am luat o pauza de o saptamana sa nu mai vb deloc pentru ca asa a vrut ea si sa hotaram dupa aceea care va fi deznodamantul.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| darkrider a răspuns:

Stati pe ascuns pana va definitivati sentimentele. Daca e dragoste la mijloc, va veni timpul cand va trebui sa vorbesti cu parintii ei pentru a "oficializa" relatia, daca nu e dragoste, va veti desparti intr-un final, nefiind nevoie sa mai stie parintii ei ce a fost intre voi.

4 răspunsuri:
| Georgix a răspuns:

Spune-i prietenei tale ca vrei sa vorbesti cu parintii ei; incearca sa ii convingi ca esti o persoana potrivita pentru fata lor; ca o sa ai grija de ea. bla bla chatterbox

| ancuutssa a răspuns:

Da,incearca sa vorbesti cu ai ei si sa le explici ca tii la ea, si ca va itelegeti bine.Desii cu parintii de fata, e foarte greu.Si incearca sa ii faci sa inteleaga ca are deja o varsta si ca ea trebuie sa decida daca este sau nu pregatita pentru o relatie.

| harciog a răspuns:

Nu accepta treaba asta.Un parinte, poate avea copilul si 80 de ani, el tot copilul lui il vede.

| Crivi a răspuns:

Parinti batuti in cap...pe vremea lor, la 20de ani ei probabil aveau copil si acum isi tin fata in "lesa" sa nu si`o traga pe la toate colturile, crezand ca asa o "cumintesc"
sa vb si ea cu ei si sa te duci si u sa stai de vb cu ei!