Hopaa! E faimosul caz in care specificul"Don Juan"se indragosteste pentru prima data? Frumos...Acum,sa incerc sa te ajut.In primul rand, esti sigur ca cea de care te-ai indragostit isi doreste un prieten? De exemplu, mie mi se pare o varsta frageda pentru asta.Eu am 14 ani si inca nu am avut o relatie, nici nu imi doresc una. S-ar putea sa fie si cazul colegei tale. Daca nu, incearca sa fii atent cu ea, sa o tratezi frumos, dar sa nu fi prea insistent(fetelor nu le place asta; stiu din proprie experienta)si, daca se ia cineva de ea incearca sa ii iei apararea; mare atentie insa:fara violenta, adica nu sari din prima la bataie; i s-ar putea parea imatur din partea ta. Spui ca e altfel cu ea...interesant.Asta s-ar putea sa te ajute mult pentru ca inseamna ca esti sincer si, de obicei, cu sinceritatea reusesti sa obtii ce iti doresti. E o fata romantica? II plac lucrurile finute? Atunci, fii romantic in preajma ei. Daca nu, evita sentimentalismele! Daca ea te place, dar considera ca e prea devreme, nu fi staruitor si nerabdator! Respecta-i decizia si asteapta! Va aprecia asta foarte mult(mai ales peste cativa ani).
Sper ca ti-am fost de ajutor! O zi buna!
Esti bun mai flacaneata.La 13 ani ai avut f.multe prietene? Ea ce are? Nu-i tot fata? Procedeaza ca si cu celelalte.Sau pe asta chiar o iubesti, de este altfel cu ea?
Pai daca ai avut foarte multe prietene la 13 ani ar trebui sa ne inveti tu pe noi, mai flacau! Uite eu sunt mult mai mare ca tine si n-am avut decat cateva (sub 50 in orice caz ). Spune-ne si noua cum ai facut?
Ai avut muuuuuulte prietene, la 13 ani cate?(una pe zi sau cum, profesionistule)si binenteles acu esti indragostit lulea(de 6 LUNI nu misti nimic in front)si nu sti ce sa faci iti spun eu pune un prieten sa ii povesteasca de tine la o cafea poate si ramane cu ea.