| Vladzzz1200 a întrebat:

Teoretic mi-am pierdut prietenii și acum mă simt așa de prost, faza e că mă făceau în toate felurile, dar erau glume, nu prea îmi plăceau și m-am îndepărtat de ei, am inceput sa mă descarc facandu-i exact cum mă făceau și ei și acum parcă îmi pare rău, nici nu mă mai sună vreunul să ies cu ei, mă simt super prost, îs singurii cu care mă înțelegeam și îmi erau mereu la greu, in ultimul timp au început să își bată joc de mine și făcând ei glume am zis stop, dar tot îmi pare rău, i-am zis pe față că nu mai vreau sa stau cu ei și când i-am contactat îmi spuneau sa vin undeva și nu erau acolo, alteori îmi spuneau că sunt acasă și erau în altă parte, ce ar trebui să fac să mă împac cu ei? Un sfat cât de cât ok și dau o fundă.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Decât să fii singur de tot... tote mai bine, măcar provizoriu până îți faci un alt grup

| Ineys a răspuns:

Isi bat joc de tine si tu vrei sa te impaci cu ei? Sa chemi pe cineva undeva si sa-l lasi ca pe prost acolo ( de mai multe ori se pare ) nu sunt glume de facut intre prieteni. In locul tau n-as depune prea mult efort in incercarea de impacare. Daca vezi ceva efort si din partea lor incearca poti incerca sa te impaci, daca nu, nici nu mi-as bate capul.

| AliGab a răspuns:

Pai daca vrei sa fii luat de prost in continuare, impaca-te cu ei. Daca nu, stai asa cum esti: departe de ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu erau prieteni, doar cunoștințe.
Prietenii adevărați nu își bat joc de prietenii lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic aşa: Mai bine singur/ă decât într-o companie proastă.winking

| Anonima163333 a răspuns:

Nu erau prieteni reali.Isi bateau joc de tine.Cauta-ti alti amici cu care sa iesi...

| RaduWhovian a răspuns:

Iti sugerez sa nu dai doi bani pe acei oameni. Fii mai selectiv! Nu sunt "prieteni"!