Buna.Sigur exista si locuri de munca care nu iti vor afecta negativ operatia, nu? E demn de un film de genul drama ce ai povestit aici, dar nu trebuie sa disperi, inca esti foarte tanar si mai ai destul timp sa-ti faci un tel in viata! Nu mai ai chiar pe nimeni, rude sau apropiati care sa te indrume putin? Parintii tai sunt rezultatul mediului in care au crescut, cel mai probabil, tot la tara, nu? Deci da, nu poti sa ii blamezi asa aspru, chiar daca au si ei o parte considerabila din vina.
Cu părinții nu țin legătura. Când am incercat sa vorbesc cu alții membrii din familie, nu m-au înțeles, ba chiar m-au judecat.Nu știu unde să mă duc si ce sa fac.Nu mă mai bucura nimic și trăiesc cu o frica constanta.
Sincer nu am deplina idee cum sa te ajut.
Nu stiu cum arati sau cum te comporti, dar te-ai gandit sa-ti cauti de munca? Sa iti iei o chirie intr-o garsoniera cu mai multe persoane si sa iti platesti singur? Tot ce trebuie sa faci e sa muncesti din greu si sa pleci din mediul ala toxic.
Pare mai greu la inceput dar o sa te obisnuiesti si nu ai mai vrea sa te intorci.
Pai la fabrica e de munca grav cu corpu, incearca sa faci chestii care nu iti solicita asa mult corpu.Hai sa-ti dua niste idei, nu stiu ce varsta ai ca n-ai specificat.Dar uite ce as face eu daca as fi in situatia ta.In primul rand m-as cara dracu din satu ala m-as muta in mijlocul bucurestiului unde sunt mult mai multe oportunitati.Inteleg in momentu actual nu ai bani, fa ce faceai si pana acum munceste si tu cu ziua 1-2 calumea nu cheltui bani decat pe chestile necesare,apoi cara-te in Bucuresti ia-ti o chirie si apuca-te de un job de asta de inceput gen horeca,sau chelner undeva la un restaurant.Te pui putin pe picioare pe linia de plutire,apoi incearca sa evoluezi, ia-ti un laptop, un pc ceva, apuca-te de niste chestii online, dropshiping sau Youtube shorts, acum ca exista inteligenta artificiala e foarte usor sau apuca-te sa faci o faculta ceva.Inteleg poate tu ai vrut ceva care acum poate nu mai poti, reorienteaza-te, ia o foaie de hartie si scrie fara sa gandesti 5 chestii care te pasioneaza, apoi fa exercitiul asta.Ia o moneda si alege daca pica cap faci x daca pica pajura faci y, iar cand o arunci in sus in subconstient o vrei ca o varianta sa pice mai mult si fac asa pana ramai cu O singura varianta, varianta aia e ce vrei tu cu adevarat.Deci de inceput cred ca gasesti joburi in care sa nu te solicite sau la care sa tina lumea cont ca esti operat.Sa fi barman,ospatar,vanzator nu e ceva care te solicita pe tine fizic cum ar fi in fabrica si la betoane.Iar aia cu relatia si familia fi serios ,toti tanjim ca la un moment dat sa intalnim pe cineva si sa avem impreuna o viata frumoasa,tu gandesti asa acum pentru ca ai vazut in copilaria ta la ai tai chestii naspa si nu vrei sa faci si tu ce ai vazut la ei,nu vrei sa o iei pe una si sa te certi toata ziau cu ea, sau ca copilul tau sa traiasca ce ai trait tu, toate astea tin de tine, tu i-ai exemplu pe ai tai de asa NU, fi tu diferit. Daca tu faci alegerile astea tot tu ai de suferit, tu doar te razbuni pe tine pentru prostiile facute de parintii tai.
Nu exista solutii. Traiesti doar azi. Fara sperante. Punct.
Si eu la fel, am descoperit o insuficienta renala cronica ultimul stadiu. Doar dializa ma mai tine in viata la 26 de ani.
Am ramas fara servici, fara prietena. Aveam sperante la un viitor, o familie si totul s-a naruit intr-o seara.
Traiesc azi.
e o prostie ce zici tu, poate o sa ai norocu sa traiesti 90 de ani si o sa ai 90 de ani traiti degeaba, care de fapt nici n-o sa fie 90 ca daca stai ca prostu singur in fiecare zi in scurt timp o sa ai probleme la mansarda si o sa-ti vina gandurile alea si dupa ganduri o sa vina si actiunea si te-ai dus.De ce? Daca eu as avea situatia ta m-as ambitiona si mai tare sa zic hai ba vere ca se poate, hai. Daca nu te sustii tu cine dracu sa te sustina? Femeile n-o sa stea niciodata langa unu care gandeste ca tine, ele vor un viitor.Mai rau e ca mai dai si sfaturi.
petroneladiva882882 întreabă: