| Krs554325543322 a întrebat:

Salut! Știu ca o sa fiu judecata pentru întrebarea pe care o voi pune, dar am 18 ani și chiar astăzi am născut un băiețel sănătos, dar îmi e frica sa l păstrez, nimeni din familia mea nu știe de el, iar eu ma gândeam sa îl dau spre adopție, dar totuși nu mă lasă inima sa fac asta, simt ce a acolo pentru el și chiar îmi e frica de cum va ajunge, dar îmi e frica ca va ajunge mai rău dacă va rămâne cu mine… situația materială e foarte proasta și nu știu ce sa fac, dacă sa îl păstrez sau nu…

8 răspunsuri:
| angelsforever a răspuns:

Nu il pastra, daca crezi ca nu va duce o viata buna cu tine. La un orfelinat poate va fi adoptat de o familie cu o situatie materiala mai buna. Un copil are nevoie de multe lucruri pe parcursul copilariei lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerea mea ar fi să nu-ți abandonezi copilul, oricât de greu ar fi.

Totuși, îți recomand să accesezi site-ul https://ajutamama.ro/, unde să explici situația respectivă și să primești ajutor, unde sigur îți va fi solicitat. Sunt mai multe asociații, ce le poți căuta și găsi pe net. Din păcate, sunt multe mame aflate în situația ta, care merită să primească ajutor. Fii puternică!

Răspuns utilizator avertizat
| Lolitagirl112 a răspuns:

Nu vreau sa te judec iubita, dar de ce nu te-ai protejat daca stiai ca nu ai cum sa cresti un sufletel? Eu am 17 ani si imi doresc si eu foarte mult un copilas, deci practic te inteleg, dar e cel mai greu lucru sa ai grija de un copil, mai ales un nou nascut. Intrebarea cea mai mare si ce-a mai importanta, iubitul tau e de acord sa te ajute cu cresterea copilului? Daca nu, atunci cel mai bine ar fi sa vorbesti cu familia ta fiindca ei sunt sigura ca ar fi langa tine sa te ajute, chiar daca le-ai ascuns asta. Si subiectul de al duce la un orfelinat nu e o idee buna deloc fiindca sunt sigura ca atunci cand va creste copilul si va realiza ce e viata va fi mult mai fericit langa tine si cu putin decat in orfelinat cu durere in suflet ca l-ai parasit. Iti doresc numai bine, tie si puiutului tau?

| Kufu95 a răspuns:

Mai bine îl duci la un orfelinat, dar am şi eu o întrebare... dacă tu simți că situația materială a ta nu este bună. de ce nu ai făcut mai bine sex protejat şi ai fi adus pe lume un copil în momentul în care totul ar fi fost mai bine?

| ania a răspuns:

Ia legătura cu parintele Tănase de la Valea Plopului. El tine acolo la Fundatia lui fetele cu copii mici care nu au conditii, nu renunta la copil

| Cipi1212 a răspuns:

Poate știi pe cineva care vrea un copil.

| AdeA1991 a răspuns:

Tine minte un lucru. Totul in viata este temporar. Perioade grele, zile proaste, provocari... ce ai tu pe brate e o decizie care nu se poate schimba cu una cu doua. Copii sunt foarte puternici si trec prin provocari care uneori pot rupe in bucati o persoana adulta, ca si cum au luat o cazatura in parc.

Sunt sigura ca exista oameni si locuri care pot ajuta mamici in situatia ta, asa ca afla cat mai multe si cere ajutorul fara nici o rusine.

Mamele fac minuni din nimic. Asa ca asculta-ti inima nu gura lumii.