Trebue sa iti urmezi parinti,dupa ce te mariti iti vei urma sotul si tot asa, vrei nu vrei trebuie s-o faci, daca ai prieteni asa adevarati tineti legatura, telefon, internet, poate va si gasiti o data la 2-3 luni, nu e nici o paguba stai linistita.
Mda. doar ca sunt in potriva casatoriei. anyways, mersi
Ew, nu. deja am vazut niste prietene de-ale mele maritate. si nu vreau sa traiesc asa ceva. mersi oricum
Ok, da eu cred ca tu n-ai inteles. infine. (pentru benga94)
Nu, nu ma refeream la parinti. Normal ca se va muta cand va fi adult. Dar, afirmatia aia imi pare cam gresita. Ai zis-o de parca sotul decide totul. "vrei nu vrei, trebuie s-o faci". Sa zicem, ca femeia nu e de acord sa se mute in localitatea aleasa de el, atunci vor cauta un loc, pe placul amandurora, nu doar pe placul sotului, intelegi?
Nu ai specificat de casatorie si alte chestii, din intrebarea ta se intelege de mutat in alt oras si atat nu de vreun iubit sau casatorie, daca e de casatorie si tu il iubesti mult ramai cu el.
Fii sociabila si bucura-te ca o sa cunosti lume noua. Inveti multe, o sa treci prin experiente noi, nu pierzi nimic.
Bravo noua
Esti din Roma?
Nu chiar, de fapt sant pe la frascati, cam la o ora de autobuz de roma. de ce?
Intrebam.
Ok ok
Daca esti o persoana comunicativa iti poti face noi prieteni foarte usor.Imi dau seama ca e greu sa renunti la tot si sa o iei de la inceput dar sper sa reusesti.
Aww ce dragut, multumesc.