Copila asta te invarte pe degete si isi bate joc de tine si tu doar pui botul! dragut nu?
Eu simcer cred ca in timpul asta cat timp erati prieteni ea s-a indragostit de tine si nici nu si-a dat seama. Apoi cand tu ai inceput s-o ignori ea si-a dat seama ca fara tine ii este greu si poate nu era destul de curajoasa sa vorbeasca cu tine pentru ca tu o ignorai si incerca sa te faca gelos ca probabil sa faci tu primul pas. Eu iti recomand sa o abordezi asa de departate s-o agati cum s-ar zice dar asa discret ma intelegi? apoi vei vedea ce va urma daca va continua sa isi arate fitele si se va da mai mareata ca tine si cine este ea de fapt nu are rost ca inseamna ca-i profitoare
Si ce crezi ca ar trebui sa fac? SA continui sa fiu indiferent sau sa incedez?
Incearcasa te apropii de ea din departare apoi va reveni la tine daca nu vine inapoi nu are rost sa continui tu incearca maxim o luna
Buna! La inceput ei ii era frica, ca o sa se indragosteasca de tine din motvul asta a vrut sa nu mai vorbiti. Acum a observat ca, chiar tine la tine cu adevarat si poate ca acum chiar s-a indragostit de tine. Ce sa zic de partea cu gelozia, cred ca face asta doar ca sa-ti atraga atentia pentru a vorbii cu ea, pentru a va impaca. Iti dau un sfat : NU TE CERTA CU UN PRIETEN BUN PENTRU O FATA. Fete sunt destule dar prieteni adevarati, nu. Bafta!
Imi place romanul tau...dar in fine. poate ea chiar te place, desi nu cred asta. incearca sa treci peste. nu va fi usor. daca nu vrei sa treci peste, vorbeste cu ea deschis despre asta. poti sa o inviti si tu la un suc sau ceva de genul unde sunteti doar voi doi. COMUNICAREA e cheia succesului. foloseste-o.