Evident, iti vrea atentia! Foarte posibil sa isi fi dezvoltat sentimente pentru tine si incearca sa te faca sa iti dai seama de asta, si sa faci tu din nou primul pas. Fetele astea). Asta e parerea mea, dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea ca sa vezi ce vrea clar, sa nu ai dubii... Daca chiar te place, e decizia ta daca ii dai o sansa. Deci intreaba-o cat mai repede ce e cu ea! Daca spune ca nu te place, da-o draq. Daca nu o poti intelege las-o ca nu merita. Dar totusi ar trebui sa incerci. Bafta!:*
Depinde, tu mai ai sentimente pentru ea?
Daca sentimentele tale sunt undeva in inima ta, ar trebui sa iti urmezi inima, dar ai grija sa nu faci vreo prostie.
A incercat sa te faca gelos pentru ca ea avea sentimente pentru tine, insa ai facut acele demersuri in relatia voastra prea repede. Crede-ma, o fata trece greu peste aceste demersuri. Eu am avut un sarut prea repede si inca ma simt. ma rog.
Da, ar trebui sa ii spui clar situatia, ce ai observat in legatura cu prietenul tau si sa-i spui ca ai /n-ai sentimente pentru ea.
Aceste lucruri I le poti spune chiar daca nu mai ai sentimente pentru ea.
Am un mesaj
Follow your HEART!
Ce demersuri? Cand i-am spus ca o plac?
Ai facut pasii cand nu era pregatita.
E o fata rasfatata ii place sa se dea mare sincer si eu am facut asa ceva unui baiat. dar la mine faza a fost ca el de cand l-am refuzat nu prea mai m-a bagat in seama. apoi dupa ce nu ma mai baga in seama imi parea asa rau. Mai las-o o perioad isi va da seama ca era mai bine cand tu o placeai