Da, pai...versurile sunt ok, par la locul lor.
...esti simpatic. De multe ori melodiile adaugate in playlist-ul nostru nu au neaparat o tinta, poate i-au placut versurile sau beat-ul. Poate chiar se distra in fata oglinzii, dansand.
Daca melodia era directionata spre cele intamplate intre voi tot ce am inteles este ca e timpul ca ea sa mearga mai departe, sa accepte oportunismul, sa caute daca nu chiar a gasit, un barbat cu o fire mai wild, sa-si accepte partea ei cool si sa uite trecutul.
M-a inselat si am iertat-o tocmai pentru ca o iubeam. Timp de o luna lucrurile au mers bine ca sa zic asa (imi promisese ca vrea sa-si repare greseala), o simteam calda ca inainte, ca mai apoi acu cateva zile sa imi zica ca de fapt nu mai simte ca o sa mearga si ca vrea s ane despartim. Desi imi e greu sa accept asta, cred ca ea doar voia sa scape de mine intr-un final si sa isi vada de treaba.
De-asta m-a intrigat prezenta subita a acestei melodii in playlist-ul ei dupa despartire. Pentru ca mi-e dor de ea, e natural sa cred ca vrea sa imi transmita mie un mesaj, dar cred ca nu la mine se gandeste cand o asculta...
George_Darius_1978 întreabă: