| Macro a întrebat:

Acum 2-3 luni eram in vacanta,m-am certat cu prietena si nu stiam ce sa mai fac. ea a fost cu un baiat cateva zile, iar dupa cand ne-am vazut la scoala...am inceput iar sa vorbim.O iubesc enorm de mult si mi-a spus ca nu mai simte ce simtea pentru mine...Cum as putea sa fac sa fie totul ca la inceput?

Răspuns Câştigător
| Takeen a răspuns:

Pai,nu stiu ce sa zic, daca ea nu mai simte ce simtea inainte pentru tine nu ai ce face, asa simte inima ei, nici ea nu are ce face, 100% a inceput sa ii placa de baiatul cu care a fost,si nu stie cum sa iti spuna ca vrea sa va despartiti,si eu am fost in situatia ta si am suferit foarte mult,ba mai mult,chiar am plans,dar am mers inainte,daca e sa fie,tot o sa fii cu ea,dar daca nu e sa fie, poate nu te merita, sau poate Dumnezeu ti-a rezervat o fata mai buna pe placul tau, iti doresc bafta, funda?

| Macro explică (pentru Takeen):

Funda e a talaughing Poi.mi-a zis ca simte ca l-a luat la misto si ii pare rau, dar azi cand am vorbit amandoi mi-a spus ca atunci cand suntem amandoi, sentimentele ii revin, eu sper sa fie ea fata pe care Dumnezeu a vrut sa mi-o rezervepuppy dog eyes

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai Macro mai, nu crezi ca este prea devreme sa te gandesti la fata cu care iti vei petrece viata?