| MissSclipici a întrebat:

Salut, TPU!
Acum cateva zile, eu si prietena mea cea mai buna ne-am certat si de atunci nu ne mai vorbim.E destul de complicat, deoarece eu m-am mutat la alta scoala.Am fost colege 6 ani si mereu am considerat-o sora mea.De vara trecuta nu ne-am mi vazut, am incercat de multe ori sa o sun, dar niciodata nu mi-a raspuns.Am mai vorbit pe o retea de socializare.Acum doua saptamani, in vacanta, eu am intrebat-o daca vrea sa ne intalnim undeva, ea a zis ca da, apoi eu i-am trimis mesaj sa o intreb la ce ora si in ce zi, dar nu mi-a raspuns. Dupa ce a tecut vacanta, mi-a raspuns in sfarsit la mesaje si mi-a zis ca nu a putut veni pentru. ca ar fi avut o problema de familie.A zis ca nu si lasa familia pentru prieteni, a spus ca se pare ca nu o cunosc si ca ii e mai bine sa aiba o alta prietena, tot o colega de scoala.De atunci nu am mai vorbit.Ce ar trebui sa fac?
PS:Multumesc ca ati citit...

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

O lasi in pace.

| Doub a răspuns:

Cred ca pe prietena ta o supara hormonii.
Intreab-o ce a patit.

| SkyPilot a răspuns:

Prietenia, ca si dragostea, nu merge cu de-a sila. Iti gasesti o ata prietena, fata asta nu apreciaza ceea ce ai tu sa ii oferi.
Vezi ca jw.org este site-ul martorilor lui Jehova, care sunt in cautare de prozeliti mai ales printre adolescenti. Nu te lasa dusa de nas!

| danay72 a răspuns:

Vorbeste sincer cu ea si vezi daca merita sa fii prietena cu ea. Sper sa te ajute si situl jw.org sectiunea adolescenti, la filmulete video,, cum sa imi fac un prieten adevarat,,.

Răspuns utilizator avertizat
| Vvistula a răspuns:

Pai dai verde, nu o mai suna, atat timp cat ea nu ti -a raspuns la mesaje sau telefon, nu mai insemni atat de mult pentru ea cum inseamna ea pentru tine.

| roxanicutza87 a răspuns:

Draga mea, sa nu fii suparata din cauza asta... Oamenii se mai schimba in timp si, din pacate, nu tin cont ca lasa in urma persoane, amintiri si lucruri frumoase. Tu sa fii impacata cu tine pentru ca ai incercat sa vorbiti din nou si ai pus prietenia dintre voi mai presus de o cearta. Nimeni nu a pus-o pe prietena ta sa aleaga intre tine si familia ei, si apoi cred ca adevaratii prieteni sunt si ei ca o familie. Daca asta e decizia ei, eu cred ca ar trebui sa o respecti si sa lasi lucrurile asa cum sunt, dragoste cu forta nu se poate si la fel e si cu prietenia... O zi frumoasa!