Prietenia, ca si dragostea, nu merge cu de-a sila. Iti gasesti o ata prietena, fata asta nu apreciaza ceea ce ai tu sa ii oferi.
Vezi ca jw.org este site-ul martorilor lui Jehova, care sunt in cautare de prozeliti mai ales printre adolescenti. Nu te lasa dusa de nas!
Vorbeste sincer cu ea si vezi daca merita sa fii prietena cu ea. Sper sa te ajute si situl jw.org sectiunea adolescenti, la filmulete video,, cum sa imi fac un prieten adevarat,,.
Pai dai verde, nu o mai suna, atat timp cat ea nu ti -a raspuns la mesaje sau telefon, nu mai insemni atat de mult pentru ea cum inseamna ea pentru tine.
Draga mea, sa nu fii suparata din cauza asta... Oamenii se mai schimba in timp si, din pacate, nu tin cont ca lasa in urma persoane, amintiri si lucruri frumoase. Tu sa fii impacata cu tine pentru ca ai incercat sa vorbiti din nou si ai pus prietenia dintre voi mai presus de o cearta. Nimeni nu a pus-o pe prietena ta sa aleaga intre tine si familia ei, si apoi cred ca adevaratii prieteni sunt si ei ca o familie. Daca asta e decizia ei, eu cred ca ar trebui sa o respecti si sa lasi lucrurile asa cum sunt, dragoste cu forta nu se poate si la fel e si cu prietenia... O zi frumoasa!