Esti FEMEIE?
Atunci procedeaza ca atare!
Fa-ti o schita de ansamblu despre barbatul "ideal" pentru tine!
Cand ti-ai conturizat ce doresti, treci la "vanatoare" si alege-ti tu barbatul care-ti place!
Pana acum ai pierdut din viata ta cel putin 12 ani parteneri care au profitat de tine. O femeie care "sponsorizeaza" un barbat doar sa aiba pe cineva alaturi, este expusa din start la excrocherii!
Mai bine fa-ti relatiile mai scurte si asculta si de parerea celor din jur!
Cand esti indragostita, esti victima sigura pentru escrocii care vaneaza cate o domnisoara batrana, care ar da orice pentru a avea "un barbat chipes" alaturi.
Mai bine-ti cauti aventuri ocazionale sau de scurta durata, care nu sunt dureroase la despartire, decat sa te simti golita si abandonata dupa relatii de ani de zile!
Cauta-ti un al 3-lea!
De data asta, selecteaza unul caruia ii place muzica clasica, sa fie un domn adevarat, ca sa poti vedea diferenta intre el si ceilalti.
Sinceră să fiu nu îmi doresc nimic altceva decât normalitate și echilibru.
De ce trebuie sa fii intr-o relatie pentru a gasi normalitate si echilibru? Dupa o despartire, mai ales una dureroasa, eu zic sa iti iei timp pentru tine macar cateva luni, sa incerci sa te debarasezi de bagajul emotional ca sa vezi clar si sa incepi o noua relatie fara sa privesti mereu inapoi. Cat despre singuratate, te inteleg dar sa stii ca singuratatea poate sa fie si in 2.
Mie îmi plac răspunsurile simple.
Simplifică.
Azi respiri aerul de ieri, bei apa de ieri, mănânci mâncarea de ieri?
Nu!
Next.
Următorul.
Solo se vive una vez!
https://www.youtube.com/watch?v=KgQmggoeHBo
De ce faci atata caz din acest lucru? O spui de parca viata te scoate in fata destinului de a salva miliarde de persoane, cu un sacrificiu sau ceva. Nu.
Tu te gandesti la fostul barbat, care din ce ai zis... nu era fidel. Atunci cum poti sa te gandesti la asa ceva? Nici de actualul nu iti place. Atunci renunta si gata. Scopul tau in viata este sa fii fericita, ca toti de altfel. Asa ca fa ceea ce te face fericita. Nu sta cu cineva daca nu iti place, pentru ca iti trece viata (aici ma refer ca nici primul nu e bun).
Te sfătuiesc să citești cartea "Căminul adventist":
https://www.viatasisanatate.ro/caminul-adventist
Numai așa îți vei da seama cum trebuie să fie oamenii; numai așa vei ști ce să alegi.
Sunt lucruri care nu-ți vor plăcea în carte; dar fericirea vine dintr-un singur izvor.
Am stat 6 ani cu el si l-am iubit si el înca ma iubeste si ma vrea înnapoi dar chiar nu nu se mai putea cu unele chestii...doar i-am explicat si am discutata cu el sa-si revina ca voi pleca si nu ma crezut ca plec nici cand îmi faceam bagajele.
Mereu credea ba ca ma razgandesc ba ca ma întorc la el.
Si acum spera la fel.
Cat voi trai pe acest pamant nu voi intelege acest aspect al vostru,femeile, care spuneti ''m-am combinat cu x si y doar pentru ca eram singura si na, plictiseala'' wtf?! Atunci meriti sa suferi daca nu cauti ceva mai pun si te legi la cap cu primul iesit in cale. Spui de fostul tau ca era superficial si pe interes dar tu te combini cu un tip doar pentru ca este chipes, cu toate ca din ce inteleg este prost gramada si nu te intelegi cu el sub nici o forma.Tu nu ai dat de absolut nici o problema de ''cuplu'', singura problema aici esti doar TU.Pentru ca dormi cum iti asterni patul.
Dar nu te intelegi nici tu, pe tine, dar apoi noi?
Ideea in sine este ca tu cauti ce ai avut, nu esti deschisa spre schimbare, spre ceva nou, cel putin asta am inteles eu.
Pe langa asta, singuratea e grea, intr-adevar. Partea mai nasoala este ca alegi sa ai pe cineva langa tine nepotrivit doar din cauza ca nu vrei sa stai singura, iar asta te impinge la o gramada de greseli, greseli pe care le faci intentionat, negandind situatia deloc.
Oricat de bine te-ai fi simtit cu primul, al doilea, al treilea, al saptelea, trebuie sa fii constienta ca perioada aia a trecut, iar persoanele nu-s niciodata la fel. Nu trebuie sa cauti ceea ce ai avut, trebuie sa evoluezi tu, personal, nu sa ramai in trecut si sa te legi de fiecare chestie.
Hey -Nati-
Iata, rezumat foarte pe scurt, scenariul acestei actiuni: renunta la cei vechi! Cauta ceva nou! Dar, ca efect secundar al remediului xDxD