Salut. Stiu prin ce treci am fost in aceeasi situatie. Dar intr-un final am rezolvat. Spun sa ii spui raspicat ce s-a intamplat, detaliat si la cat de buni prieteni spui ca erati o sa citeasca ce-ai zis. Dupa o sa se lumineze. Spune-i ca iesiti la un suc pentru a sarbatorii impacarea. O chemi si pe fata respectiva iar daca ea vrea sa vina ii lasi singuri la final. El o sa-ti multumeasca si va ve-ti impaca. Iar cu fata daca este nepasatoare las-o sa plece nu merita efortul de a fii iubita. Sper ca te-am ajutat. BAFTA!
Salut.
Pai amundoi o placeti. Deci duceti-va la fata si intrebati-o pe care place mai mult. Nu merita sa te lasi de fata care iti place. Sunteti prieteni dar asta nu e motiv de suparare. Acum daca fata va alege pe unul dintr-e voi atunci va fi stabilit. Spune-i ca si tu o placi si el si trebuie sa aleaga. Cel mai bun o ia si gata.
Succes!
Eu zic sa te intalnesti cu el.Sa ii ceri scuze si ii vei da motive si multe alte lucruri vei vorbi cu el.Sunt sigur ca va veti impaca.
Dupa ce va impacati, fa-i o surpriza.
Adica:Leaga-l la ochi si du-o la fata!
Asa totul se va rezolva si cred ca vei fi fericit! Iti urez cel mai mare noroc si multa bafta la a-ti recapata prietenul
!
Daca se cearta cu tine pentru o fata eu zic sa nu il mai bagi in seama.Nu merita
Eu una cred ca trebuie sa incerci sa vorbesti deschis cu baiatul respectiv si sa ii spui ca il consideri cel mai bun prieten al tau si ca nu ai face niciodata nimic sa il ranesti. Daca el chiar iti e prieten va intelege ca si tu ai ceva cu acea fata si va avea incredere in tine. Doar da-le putin timp amandurora si fi alaturi de ei daca au nevoie de ceva, arata-le ca se pot baza pe tine si ca le esti prieten.