| scorpioana a întrebat:

acum vorbesc de pe contul unei prietene. de o saptamana ne-am decis (eu cu iubitul meu) sa avem primul contact sexual dar ne facand asta mi-e frica. am multe intrebari de pus: ma doare? cum sa fac sa nu ma doara, curge sange, cat curge?

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Ce te grabesti asa? Daca ai varsta mica e mai bine sa astepti. E timp destul pentru asta.

5 răspunsuri:
| Balmung a răspuns:

Preludiul e esential. Un cadru romantic va va destinde pe amandoi. Eventual putin alcool sa fiti mai relaxati. Incepeti cu mangaieri si saruturi pe tot corpul. Eventual un masaj cu pudra sau ulei ar fi perfect. Pentru zonele intime e foarte indicat lubrifiantul. Este esential sa fii destul de lubrifiata ca contactul sexual sa nu fie foarte dureros trebuie sa fii relaxata. Roaga-l sa nu se grabeasca si sa fie grijuliu.Intrarea in vagin se face la 45 de grade. Protectia e cea mai indicata.Va sfatuiesc sa folositi prezervativul de la inceput.

| Exilee a răspuns:

Tu ai 13 ani si la astea te gandesti?

Spune-le te rog frumos parintilor tai ce ne-ai spus si noua sa-ti scoata odata prostiile din cap!

Stii doar ca la varsta ta ( de nici 15 ani nu ai) pot exista si probleme emotionale dupa ce ti-ai finalizat actul sexual intrucat SIGUR VOR EXISTA NEPLACERI CAUZATE DIN NESTIINTA!

| Sadop a răspuns:

Depinde de la persoană la persoană.
Dacă înainte eşti excitată foarte bine şi prietenul tău are grijă cu tine se poate să nu te doară şi nici să nu curgă foarte mult sânge.
Însă există posibilitatea să te şi doară.
Nimeni nu poate şti, vei vedea atunci când va trebui.
Dacă te va durea tare, roagă-ţi prietenul să nu mai continue.
Baftă şi aveţi grijă!

| ONE123456789 a răspuns:

Eu zic sa nu iti faci griji. La fiecare persoana e diferit dar de durut oricum doare. Depinde cum: Daca doare tare sau putin. Asta o sa vezi tu atunci. Nu te gandi lasa/te dusa de val. Bafta!

| Elena_Maria_Dragan_1992 a răspuns:

Daca vreati asta nu trebuie sa programati ca doar nu te duci la medicul ginecolog la consultatie.Cat depre durere depinde in mare parte de el.sange e posibil sa curga cateva picaturi sau chiar deloc.Totusi esti micuta, mai asteapta unpic.