anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma cu urmatoarea,, problema", rog opinii pareri. Ieri a fost ziua mea (22 ani) si am primit de la varul meu urmatorul mesaj,, La Multi Ani frate! ". Este o urare simpla, frumoasa, pe care rar o mai intalnesti azi, chiar daca nu suntem frati.
Pe scurt : ne-am regasit dupa multi ani pe facebook (anul trecut), el este stabilit in strainatate. Suntem aproape de aceeasi varsta. Cedeam ca nu va mai stii cine sunt, ( nu ne-am vazut decat odata cand eram copii ) dar nu a fost asa. Vorbim de cate ori putem, avem ocazia.
Nici nu ma asteptam sa-mi scrie, sa ma ureze. Mi se pare foarte interesanta urarea, faptul ca mi-a zis frate. Nimeni pana acum nu mi-a mai zis asa. Voi ce credeti, ce poate insemna asta? O stransa legatura de veri? Ma vede ca pe un frate mai mare? Sau frate in sensul ca suntem romani? Cand si de ce ii zici cuiva frate? Sa stiti ca este frumos si cateodata ar trebui sa ne mai aducem aminte sa fim precum fratii.
Multumesc si zile frumoase sa aveti! happy

6 răspunsuri:
| daniela4all a răspuns:

Te vede ca pe un frate

Răspuns utilizator avertizat
| ShakeRattleRoll a răspuns:

Numai muierile duse analizeaza prea mult.
mai iesi p-afara.

| HaHaGirl a răspuns:

Poate are cuvantul asta ''frate'' in vocabular, adica il foloseste mereu, nu vad ce e asa wow.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E un "cocalarism" presupun că vărul tău foloseşte "frate" de fiecare dată când se adresează cuiva. Chiar şi unei femei. Nu-i nimic sensibil la mijloc.

| AnotherNimrod a răspuns:

Of,multa lume foloseste acest termen.E un termen folosit intre prieteni, nu inseamna nimic. Putea sa-ti zica „amice", e acelasi lucru.