Generatie de rahat (scuze de cuvant). Frate, cum sa zici ca la 13 ani nu esti inca copil? Stai linistita ca nici adolescenta nu esti inca, momentan esti pre-adolescenta. Abia de la 14 in sus te poti considera adolescenta. Si asta nu inseamna ca nu mai esti copil si nu te mai poti bucura de copilarie. Ai 13 ani nu 20, trezeste-te! Colegele tale se pare ca nu au minte si au niste parinti de toata nesimtirea daca le lasa sa aiba iubiti de la 12-13 ani. Daca de acum au iubiti, pe la 15-16 in sus deja vor ramane gravide? Vezi-ti de copilarie cat mai poti, ca inca esti o copila. Eu la varsta ta inca ma mai jucam cu papusile in fata casei. Parintii tai te considera mai mare, e normal asta dar tot un copil esti. Te-ai mai maturizat asta e normal dar inca ai o gandire de copil deci foloseste-o cat mai poti! Si nu mai asculta toate prostiile ce le vorbesc colegele tale ca ai zis ca vorbesc chestii urate.
Tot ce ai spus este corect cu exceptia unui lucru: adolescentii sunt cei de la 13 ani. Americanii te considera adolescent daca ai o varsta care se termina in -teen. Dar totusi ea va fi adolscenta peste ceva timp (acum toamna deci nu este adolescenta inca) nu te supara te rog
Nu am de ce sa ma supar stai linistit/a. Dar aici suntem in Romania nu in America si abia de la 14 ani te poti considera adolescent si asa este si normal.
Suntem in Romania, nu in America! In Romania cand ai peste 14 ani nu mai esti considerat copil! La 13 ani este copil... Se termina in teen si ce daca? La ei si 19 se termina in teen, iar de la 18 ani esti adult...stiu ca e veche intrebarea doar am spus si eu
Peste 14 ani adica de la 14 ani in sus sau mai mare de 14 ani? Întreb pentru. că sunt confuză, pentru. că mulți oameni zic peste 18 ani ca să se refere la de la 18 ani în sus, dar eu cred că tu te referi la mai mare de 14 ani, pentru. că am văzut în răspunsurile tale că ai spus că la 14 ani ești încă copil și de abia de la 15 nu mai ești.
Hai mă nici desenele nu îți mai plac? Sportul? Jocuri? Să desenezi, dansezi cânți? Nimic?