Fara suparare, dar ''speriatul'' nu este o solutie.Pe langa faptul ca vor aparea consecinte asupra ta, vor aparea si aspura lor dand astfel vina unul pe altul din cauza actiunii tale.Astfel scandalul s-ar amplifica, neintelegerile si disputele ar fi mai aprinse, iar tu nu ai nimic de castigat din asta.Cel mai bine e sa vorbesti cu unul din ei(depinde de cine esti mai apropiata, sunt convinsa ca ii iubesti in mod egal)si sa aflii care a fost situatia, sa le explici ca nu te simti bine in casa din cauza atmosferei. Explica-le ca ar fi ideal sa ia o decizie cat mai curand pentru binele tau si al lor.
Ai putea sa dai foc la casa. Desi nu iti recomand sa faci asta sunt sigur ca i-ar speria.
Frate, n-ai ce face, priveste situatia cu mai multa maturitatea, poate parintii nu se potrivesc ca caracter. Lasa-i sa-si rezolve singuri problemele. Incearca totusi cu vorba buna, daca nu smiorcaie-te si tu putin. Stiu ca o sa-mi zici ca nu prea te-a ajutat raspunsul meu, dar asta-i situatie, fa ce vrei alegerea e a ta.
Ai mei au divorțat, eu stau cu mama si imi e múuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai bine.
Cu speriatul ar fi fugitul de acasa sau o incercare de sinucidere nereusita da nu-ti tecomand mai bine vorbesti cu ei
Am vorbit de ogramada de ori, m-am saturat de cate ori am vorbit dar degeaba.