Copiii din ziua de azi sunt rai.
Barfesc doar sa para interesanti,daca injuri acum esti grozav,dar chiar nu este asa. Stiu,este greu sa auzi pe cineva ca te barfeste doare mult mai rau decat sa iti spuna in fata.
Deci in loc sa ii schimbi pe ceilalti, schimba-te pe tine.Nu poti sa schimbi parerea copiiilor despre tine, poti doar sa nu mai pui la inima astfel de lucruri.
Sper ca te-am ajutat
Mai citeste din rasp mele si vezi ce iti poate fi de folos, ca n-am chef sa tot repet
Eu zic sa te doara undeva de ceilalti, important e ce gandesti tu si sa ai incredere in tine. Sa fii stapan pe treaba ta, sa nu lasi capul jos si sa iti spui punctul de vedere.
Arata-ti caracterul iar atunci cand e nevoie impune-ti respectul, atlfel vei avea de suferit. Cu tupeu fara frica, asta te tine pe loc.
Si nu uita de educatie, valori si principii ca aste iti dau echilibru si iti zic ce sa faci.
Stefan,prietene.asta inseamna ca existi si ca esti putin mai diferit si mai special din punctul meu de vedere, fata de colegii tai multi dintre ei posibil cu creierul imbibat in cocalareala, manelareala cu specific de mahala.si asta le provoaca deranj.Sa nu te schimbi, te rog eu.invata in continuare cat de bine poti si ajuta.ne pe toti sa iesim din putregaiul ce tinde sa ne acapareze pe toti.Iti doresc mult noroc.si capul sus!
Vere fii ''tocilar'' incontinuare pentru ca numai asa ai sa reusesti in viata prin invatatura iar peste cativa ani sper sa te intalnesti cu aceeasi ''prieteni'' ai tai iar tu sa ajungi cineva pe cand eu cu siguranta o sa fie niste nimeni si ai sa vezi ca asta o sa compeseze tot ce induri acum...nu ii mai baga in seama, fii nepasator arata-le ca nu iti pasa de ce zic ei si ai sa vezi ca o sa inceteze...bafta
Nu ii asculta. Si pe mine ma barfeau ca-s tocilara dar doar din gelozie. De exemplu fosta sefa a clasei m-a barfit pentru ca e geloasa ca acum eu sunt. Nu-i asculta si mergi inainte.