| Gaby030703 a întrebat:

Salut TPU! Am 14 ani! Cum pot face o fata de 12 ani sa ma placa? Suntem prieteni foarte buni dar vreau sa formam o relație. Eu cred ca si ea vrea la fel doar ca ii este rușine sa imi zică! Ce ziceți? Sa ii zic eu ca o plac?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Crezi ca ii este rusine? Probabil are alte prioritati la 12 ani ai ei. Pe care, se vede ca tu nu le ai.

| Fatamuntilor a răspuns:

LA 14 anisori NU poti avea o relatie!
Cel putin NU la modul la care voi il ganditi!
Puteti ramane buni prieteni, pana faceti varsta la care stiti ce insemna o relatie!

| OneReason a răspuns:

Simplu ai incredere in tine, fii increzut daca iti zice ca esti obsedat sau ceva spune-i ca da dar sunt obsedat de tine iti zic din experienta si spune-i ca nu vrei sa o pierzi si cateva vorbe dulci din carti sau gasesti tu, iti recomand Pachet Manipularea de la zero la unu sunt niste sfaturi foarte bine explicate si cum sa le sucesti mintile.

| yooshi a răspuns:

Totul se rezolva cu comunicare
Intreab-o daca simte ceva si daca nu, asta e.Totusi, sunteti extrem de mici, traiti-va copilaria, relatiile sunt mult prea complicate si iutile acum
y'all can be friends

| IubescRomânia a răspuns:

Tu la 14 nu ai altceva mai bun de făcut? Pune burta pe carte și învață, că într-un an dai EN la limba română!

| Gaby030703 explică (pentru IubescRomânia):

Si la matematica nu dau?