| Alex22q a întrebat:

Am 14 ani si am nevoie de putin ajutor. Am o colega la scoala pe care o plac foarte mult. Numele ei este Irina. Problema este ca nu prea vorbim unii cu alti. Eu sunt mai rusinos de felul meu. I-am dat cerere de prietenie pe fb si vad ca mi-a acceptat-o. Ce sa ii spun? doresc foarte mult sa fiu cu ea! Nu vrea raspunsuri de genu esti prea mic, lasa fetele. Cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| qNesquik a răspuns:

Sincer, nu trebuie sa ai 18+ ani ca sa ai o iubita. "Relatie" Inseamna sa ajungi la un viitor cu casatorie si inseamna sa ai contact sexual cu o iubita. Nu doar pupaturi hug-uri etc. Pai ai putea sa ii zici unui amic de al tau sa o intrebe daca te place si sa ii zica ca nu iti zice. Sau ai putea sa iti iei inima in dinti si sa ii spui in fata ca o placi.Ai putea sa ii lasi mesaj pe facebook dar nu prea cred ca o sa ia in serios... Gandeste-te ca daca nu o intrebi de curand o sa o pierzi de tot. Deci intreab-o. Sau ar fi mai bine sa te bagi in vorba cu ea sa vorbiti des si cand ve-ti fi prietenii buni atunci sa o intrebi... Totul depinde de tine, succes ^.^

3 răspunsuri:
| Alex22q explică (pentru qNesquik):

Mersi chiar mi-ai fost de ajutor. voiam sa te intreb. ai skype, mess cv?

| Alex22q explică (pentru qNesquik):

Mersi chiar mi-ai fost de ajutor. Ai skype sau mes?

| qNesquik a răspuns (pentru Alex22q):

Da, scuze ca nu am raspuns am avut multa treaba la scoala si nu am mai avut timp sa intru, mess : life4deadyo