Daca fata a accptat sa iasa cu tine inseamna ca te considera deja dragut, deci n-ai ce complexe sa-ti faci cu nasu.
Iar cu gesturile, doar ce ai zis ca ai mai avut iubite, cu ele cum ai stiut sa te porti?
Pai ea nu ma stie fata n fata pana
si imi e sa nu ii placa cum arat dintr-o parte
)))))) nu refuza nimeni pe nimeni ca arata nu stiu cum dintr-o parte lol, ea te vede in fata nu din parte iti faci complexe degeabaaa
Multumesc!
Daca ea a acceptat sa iasa cu tine inseamna ca nu o deranjeaza aspectul tau.Iti dau un sfat poarta-te natural fiindca daca tu o sa fi cumva acum si dupa ce e in relatie cu tine diferit nu o sa-i placa deci mai bine arata-i cum esti tu natural. Si nu te ingrijora de nasul tau si sora mea il are la fel nu se poate spune neaparat ca e o boala dar la unii li se face nasul asa este o problema care nu deranjeaza la vaz poti sa te operezi ca sa scapi de ea dar asta te face diferit intr.un sens bun.
1. Daca ei ii place where`s the problem tho? In plus, esti barbat, trebuie sa ai incredere in tine.
2. Daca chiar iti place de ea o sa gasesti, doar fi tu insuti si nu te da cine nu esti. Cu cat mai natural cu atat mai bine.
3.Pai la inceput nu prea ai de unde alege gesturi, doar nu vrei sa o sperii o iei usor si cu timpul mai adaugi gesturi
Pur și simplu fii tu însuți!
Discuta cu ea lucruri normale, despre școala, ce lucruri îi plac, ce pasiuni are, complimentează i parul, tinuta, etc.
Fii atent la ea, uită-te în ochiii ei! Zâmbește-i, asta e cel mai important. Nu incerca sa fii romantic de la bun început și să o iei cu vai ce sexy ești și alte tâmpenii. Fii prietenos, razi dacă face glume, fa-i pe plac. Tot ce contează este sa nu te dai mare, să fi prefăcut, etc. Dacă o placi, arată-i asta! Oferă-i o floare, asta sigur o va face fericită, crede-mă.