Te pot ajuta eu, uite ce trebuie sa faci:
1. evita sa mai intrii pe site-ul unde intra si ea
2. cauta-ti o prietena localnica
Gandeste-te la ea ca fiind iubita prietenului tau. Ar trebui sa sa-ti treaca si sa nu te mai gandesti la ea.
Este simplu, nu are rost sa te complici cu astfel de relatii, deci cel mai simplu mod de a o uita este sa nu mia intrii in contact cu ea, vei vedea ca daca faci asta iti va trece, crede-ma ca nu are rost sa iti faci iluzii cu o astfel de relatie.
Pai vorbeste cu ea, dar nu o pune sa aleaga, ci doar spune-i ce simti si te ve simti mai bine Probabil ca dupa ceva timp o vei uita.dar pana atunci vezi ce se intampla. Succes
Vorbeste cu ea si asteapta sa vezi pe cine alege, pe tine sau pe amicul tau, sau daca nu o iubesti, incearca sa elimini acele ganduri.
E greu sa le elimin, de aceea mi am propus sa postez aicea si sa ma ajutați, vreau sa scap de gânduri. Dacă ar fi sa aleagă, l-ar alege pe el deoarcece sta mai mult cu ea, si după cum am zis, nu ma știe la fata, adică doar din poza de pe profil. Dar el e mai rușinos si nu ii face complimente si imi e ca irosește șansa aiurea.
Stiu starea, nici eu nu-s mai breaz, unei fete ii placea de mine, eu avand la vremea aceea 15 ani si ea 13, i.am propus sa stea cu mine si m-a refuzat zicand ca este prea mica, acum am 17 ani si o iubesc la nebunie dar nu mai am curajul sa ii zic... stiu sentimentul.