| KolG a întrebat:

(Am 17 ani) Am o problema poate mai ciudata. Intru pe skype cu prietenii sa ne jucam ceva si mai intra o fata ca se joaca si ea cu noi. Pur si simplu m-am,, indragostit,, de vocea ei si de pozele care le-am vazut cu ea, sigur nu o iubesc, dar inima tot ma minte. Si sper ca ma intelegti, dar noaptea nu pot dormii, si ma simt mereu trist si nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la ea. Si daca e sa imi ziceti ca sa ma cuplez cu ea, nu as putea din 2 motive. 1. Este la vreo 300km distanta( nu ar fi vreo problema asta, deoarece sta singura) iar 2. Este amicul meu care si el o place, mi-a aratat asta, dar nu eu nu mai pot sa ii zic nimic deoarece ar fi ciudat, + ca cu fata nu prea m-am cunosc cu ea, nu imi stie chipul( nu vreau sa fiu narcisist dar arata bine) sau chestii d-astea, in schimb cu el a discutat si chestii d-astea si pare ca il place. Va rog ajutati-ma sa scap de sentimentul asta nasool, stiu ca nu o plac, stiu ca inima imi joaca feste dar va rog eu, aveti vreun sfat ca sa pot scapa mai repede de aceasta situatie? Am mai patit cu 2-3 fete si mi-a trecut in aproximativ o luna, 2....Multumesc!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te pot ajuta eu, uite ce trebuie sa faci:

1. evita sa mai intrii pe site-ul unde intra si ea
2. cauta-ti o prietena localnica

| christall a răspuns:

Gandeste-te la ea ca fiind iubita prietenului tau. Ar trebui sa sa-ti treaca si sa nu te mai gandesti la ea.

| Horusss a răspuns:

Este simplu, nu are rost sa te complici cu astfel de relatii, deci cel mai simplu mod de a o uita este sa nu mia intrii in contact cu ea, vei vedea ca daca faci asta iti va trece, crede-ma ca nu are rost sa iti faci iluzii cu o astfel de relatie.

| KolG explică (pentru Horusss):

Nu am cum, treaba e ca eu as vrea sa uit de ea dar totodata, as fi vrea sa fiu cu ea iar prietenul meu sta numai cu ea si singur imi e urat sa ma joc si in schimb, când intru si o aud cum vorbește ma schimb, ma simt mai bine. Nu e vorba ca este departe, ca pot sta la ea dacă e sa ma combin cu ea.

| Inceputul a răspuns:

Pai vorbeste cu ea, dar nu o pune sa aleaga, ci doar spune-i ce simti si te ve simti mai binehappy Probabil ca dupa ceva timp o vei uita.dar pana atunci vezi ce se intampla. Succeshappy

| KolG explică (pentru Inceputul):

Nu am cum sa ii zic ce simt, deoarece e prietenul meu, si nu as vrea sa ma bag peste el. Dar tot odată as vrea sa ma combin cu ea.

| Inceputul a răspuns (pentru KolG):

Pai spune-i sa nu ii spuna prietenului tau

| arhidulcele a răspuns:

Vorbeste cu ea si asteapta sa vezi pe cine alege, pe tine sau pe amicul tau, sau daca nu o iubesti, incearca sa elimini acele ganduri.

| KolG explică (pentru arhidulcele):

E greu sa le elimin, de aceea mi am propus sa postez aicea si sa ma ajutați, vreau sa scap de gânduri. Dacă ar fi sa aleagă, l-ar alege pe el deoarcece sta mai mult cu ea, si după cum am zis, nu ma știe la fata, adică doar din poza de pe profil. Dar el e mai rușinos si nu ii face complimente si imi e ca irosește șansa aiurea.

| arhidulcele a răspuns (pentru KolG):

Stiu starea, nici eu nu-s mai breaz, unei fete ii placea de mine, eu avand la vremea aceea 15 ani si ea 13, i.am propus sa stea cu mine si m-a refuzat zicand ca este prea mica, acum am 17 ani si o iubesc la nebunie dar nu mai am curajul sa ii zic... stiu sentimentul.