Buna! Sincer, imi pare rau sa aud asta. Tot mai des aud povestiri de genul si sunt pur si simplu dezgustata. Oricum, trecand peste asta, trebuie sa fii puternic. O relatie de 4 ani nu inseamna o joaca, durata asta imi demonstreaza mie ca tu chiar tineai la ea. Mi-ar fi placut sa stiu mai multe despre relatia voastra ca sa imi pot face o idee mai ampla despre situatie, dar o sa incerc oricum sa elaborez un raspuns cat de sincer si folositor posibil.
O, deci sa inteleg ca sunteti impreuna de la 13 ani. Pai, probabil atunci a inceput ca o joaca de copii. La varsta aia foarte rara exista iubire adevarata. Probabil a fost doar o atractie de moment care odata cu cresterea si maturizarea voastra a inceput sa dispara, mai mult pentru ea aparent. Era destul de normal ca relatia asta sa nu tina.
Nu prea vad o intrebare, asa ca doar o sa fac un fel de analiza a situatiei. E normal acum sa te gandesti la ea. Nu arunci la gunoi amintirile pe care le ai cu o persoana mai ales daca a fost langa tine pentru atatia ani. Timp de 4 ani te-ai obisnuit cu ea, ca ea sa-ti fie alaturi, iar acum trebuie doar sa lasi timpul sa-si faca treaba. Totul va trece, vei incepe sa te dezobisnuiesti cu ideea ca ea e langa tine si o sa uiti incet incet de ea sa zic asa, adica nu o s ate mai gandesti continuu la respectiva. Incearca totusi sa nu-i mai dai asa multa atentie si sa te concentrezi pe alte lucruri mai importante, gaseste-ti niste prioritati. Gandeste-te ca te-a inselat sa zic asa, gandeste-te la cat de mult a pierdut ea. Tu nu ai pierdut nimic, decat o persoana care nu te iubea si care nu te dorea, nimic mai mult. Ea a pierdut pe cineva care ii era alaturi, care se gandea la ea, care o aprecia si o admira pentru cine era ea.
Totul pentru tine a fost doar o lectie. Bucura-te de ea si move on.
Sper ca te-am ajutat! Succes in continuare!
Gaseste alta fata... oameni in toata firea se schimba, cu atat mai mult o fata care are acum cat? 16 ani? deci cand a-ti inceput relatia avea 12, asa ca evident intre timp a avut schimbari majore la corp si mentalitate
unde mai pui ca e clar ca e o pipita care nu merita, daca umbla cu unu' cu masina (care evident o sa i-o traga si... cam atat)
Ideal ar fi sa gasesti puterea sa treci mai departe! Cauta-ti acctivitati
noi, concentreaza-te pe a cunoaste alte fete. La primul semn ca noua relatie nu e ok cauta alta. Ideea e sa experimentezi si ai sa fii uimit cate fete ok exista! Si da, nu uita sa fii DOMN! Bafta iti doresc pe viitor!
Care e întrebarea exact?
În fine, nu e așa de important. Răspunsul nu se schimbă.
Motivul din care tu încă te mai gândești la "fata" (aș folosi un cuvânt mai vulgar dar m-ar lua adminii în țintă) aia nu este pentru că ea e specială sau că ai nevoie cu adevărat de ea.
Nu ai alte fete. Și din cauza aia te gândești la ce ai avut, cu gândul că e mai bun decât nimic. Dacă vrei să scapi de ea, trebuie să te combini cu altele și atunci vei uita de asta ușor.
Ca regulă generală pentru gândurile la foste, întreabă-tr asta: "Aș mai avea problema asta dacă o fată mi-ar suge-o în momentul ăsta?"
Răspunsul în majoritatea cazurilor este nu. Și dacă răspunsul este nu, atunci tot de ce ai nevoie e o altă fată.
Buna seara Teodor.
Am citit problema ta în legătură cu relatia. Sunt de parere ca, o fata care procedează asa, nu este deloc de apreciat, o dată ce a făcut asta, o va mai face odată, si inca o data, si tot asa.
Ai 17 ani, la fel ca si mine, gândește te ca mai ai o viata înainte, o sa întâlnești persoane noi, fete noi, nu se rezuma la o singură fata. Sau pe scurt, o carte la o singură pagină.
Cred, ca ar trebui să lași o perioadă relațiile deoparte, si ss investești în tine, sală, scoala, iesit pe afara cu băieții. Lucrurile astea o sa iti găsească preocupare si o sa uiti foarte rapid de ea.
S ar putea ca dupa o perioada să se întoarcă la tine, (să vă impacati), dar dupa parerea mea ar trebui să o lasi de tot. Sau procedezi cum vrei. Dar sa stii. Daca ti a făcut asta odată, ți o mai poate face odată.