Un vers dintr-o piesa de-a regretatei Laura Stoica zice "nu-i nimic ce daca, tot ce-i rau o sa treaca", mai greu dar o sa o uiti prietene, si daca te-a lasat sterge-o din aminitirea ta ca si cum nu a fost, daca ea poate sa treaca peste tu de ce nu ai putea? Cu toti am trecut printr-o despartire sau mai multe si stim cat de greu este in suflet.
In aceasta perioada fa activitati care iti plac sau iti placeau, iesi cat mai mult timp in aer liber (poarta masca ) o sa vezi ca te limpezesti in ganduri, uita-te la filme dar nu la drame ci la comedii, actiune etc asculta muzica ce-ti place, citeste ceva ce-ti place, ocupa-ti mintea mereu ocupata cu ceva!
Trece in timp, n-ai ce face, lento se diminueaza chestia asta. Las-o dracu, sunt n fete care o sa te place si pe care sa le placi, dar sa treaca asta, ca nu depinde de tine sa uiti, nu merge la comanda.
Daca ai tinut la ea pe bune te tine cam 2 luni grav a 3 a esti bine si dupa aia cam un an iti tot aduci aminte asa oftezi
Stai linistit ca la 17 ai multe de invatat accepti mai usor sa vezi cum e pe la 20 si ceva cand zici ca te asezi la casa ta da ea se plictiseste si vrea puta noua si ajungi la telenovele din cauza ei
Din experienta proprie iti spun ca fosta iubire se uita incercand sa iti cauti alta iubire. Dar nu uita un lucru, in noua relatie pe care o incepi considera fata respectiva ca pe un suflet nou si un nou caracter de cunoscut si de cucerit. Nu ar strica sa iti analizezi fosta relatie si daca ajungi la concluzia ca ai gresit si tu (sigur nu ai fost sfant) incearca sa nu mai repeti greselile. Considera ca un sfarsit de relatie e urmat automat de un nou inceput! Cel mai important, nu iti pierde speranta! Bafta in viitor! Seara buna iti doresc.
Si eu trec prin asa ceva... si tot imi zic sa-mi gasesc ceva de facut dar degeaba...si totusi zilele trecute am fost la tara si m-am intalnit cu vechii mei prieteni si am facut tot felul de chestii. Petreceti cat mai mult timp cu prietenii tai in locuri care sa nu aibe nicio legatura cu respectivul. Evita sa vorbesti despre el si sa te vezi cu el
sper sa reusesti.
"Evita sa vorbesti despre el si sa te vezi cu el"
De unde deduci tu că băiatul ar fi homo?
Te am mai sfatuit si la cealalta intrebare a ta, tot despre desparrtirea ta, stiu ca iti fac bine si te mai relaxeaza raspunsurile noastre adica incurajarile dar doar pentru cateva minute cat le citesti. Nu ai ce face, nu ai cum sa controlezi situatia trebuie sa lasi timpul sa te vindece, du te la un pshiholog ca nu este deloc o rusine, de fapt este rusine daca nu te duci si stai in situatia asta si vedetele se duc. Incearca sa faci activitati, chiar daca nu ai chef forteaza te si fa ceva nu mai lasa gandurile sa te controleze, forteaza te sa faci ceva, foarteaza te sa te gandesti la altceva atunci cand iti vine fosta in cap, haide man ca poti!
Deja mai descris in cateva cuvinte, chiar ma simt mai bine cu aceste răspunsuri, crezi ca ma distruge mai rau daca ascult muzica mai tristă gen Yenic / DMC?
Pai oare tu ce crezi? oare cand asculti ce canta ala acolo, nu te gandesti tot la ea? mai bine evita muzica asta trista de despartire, nu iti mai alimenta suferinta cu chestii triste daca vrei sa iesi din starea asta, asculta altceva mai happy chiar daca nu ai chef dar da acolo in difuzoare pana iti sare creieru in sus ca sa nu mai stea cu gandu unde nu trebuie. Cauta filme comedie chiar daca stai ca un trist si te uiti la ele dar tot se va gasi cateva secvente in care sa razi, repet evita chestiile triste
E greu. O să trecă mult timp. Pe lângă iubire, e și obișnuința. Probabil ați petrecut mult timp împreună, a devenit ca o rutină în viața ta. Sunt sute de lucruri care îți amintesc de ea și asta face totul mult mai dureros. Am trecut si eu prin asta. Ca să ocup golul persoanei iubite am început să ies mai des, să socializez cât mai mult ( îmi lipseau convorbirile lungi la telefon) și să îmi găsesc pasiuni noi. Am încercat să îmi țin mimtea ocupată, așa am învățat eu să gătesc. Încearcă să găsești o activitate nouă care să îți ocupe timpul și să nu îți aduca aminte de de prietena ta. Și comunică cât mai mult. Eu după prima relație nu am făcut asta așa că am început să mă închid în mine și am făcut depresie.