Nu-ti mai fa tu probleme de colege sau prietene invidioase, care barfesc sau vorbesc aiurea, iesi mai departe cu fetita care-ti place ca nu-i nimic rau in asta.
Nu conteaza ca arati bine, cu sala facuta, inalt si altele, poti sa nu fi genul ei, si atunci nu te place. Adica de ex din 5 baieti bine, sa o atraga doar 1-2, e doar un exemplu, adica figura, ca aia face diferenta de fapt.
Daca va accepta intalnire, te place pe tine, nici nu trebuie sa te intrebi daca te place sau nu, vei vedea din cum se comporta.
Daca nu accepta, nu te place.
De ce sa o duci la restaurant scump? Daca te place, e de ajuns sa o duci la o plimbare si atat, sa nu pari snob, va fi f multumita la o plimbare cu tine sau la un suc.
Chiar asa si testezi daca te place cu adevarat, altfel nu te prinzi care e pe interes sau nu.
Ca oricum daca nu te place, nu cont la ce restaurant o duci, din contra, e posibil sa te faci de ras si apoi zice "ia uite si asta...se dadea pe langa mine, credea ca daca ma duce acolo, ma vrajeste".
E exact ca invers, daca tu placi pe una si ea vede, e nevoie sa te duca la nu stiu ce restaurant sa fie cu tine? Asa si tu, daca te place mult, e la fel.
Deci invit-o la un suc, o plimbare, un film, si vezi cum reactioneaza, apoi te mai apropii asa de ea, vezi ce face.
Daca accepta ar fi bine sa o saruti, ca sa nu mai dai bani pe ea pe viitor daca nu te vrea. Desi unele sunt foarte pricepute in a nu te accepta si a nu te respinge, astfel incat sa-ti tot oferi resursele, daca asta e metoda pe care o folosesti ca sa le cuceresti.
Daca ti-a spus ca ii place imaginea ta nu vad de ce ai introduce o cina scumpa in ecuatie, mai bine o duci intr-un parc si o lasi sa se bucure de prezenta ta.
In locul tau nu m-as grabi sa vorbesc despre faptul ca merg la sala, ca mananc sanatos, ca iau note bune, ca citesc carti de dezvoltare personala. As tine ascunse toate aspectele astea si doar i-as da de inteles ca o vad la fel de atragatoare cum ma vede si ea, si ca vreau s-o simt aproape.
Ceea ce probabil isi doreste si ea.
Deci eram pe apel cu prietenele mele (Daria si Bianca) si le-am spus povestea ta zdruncinatoare si cand le-am spus paragraful in care te descriai, Daria a spus direct ca vrea sa te cunoasca. Cred ca e dragoste la prima citire.
Stii tu sigur ca ea place pe altcineva?! Sau am auzit de la X ca i-a zis Y cum ca Z stie de la A care era combinat cu B ca ei ii place de C.
Pe bune... Cat despre CV-ul tau, daca i-l pui in fata, nici nu sta prea mult la discutii si a plecat. Daca ai asa o minte egocentrica crezi ca te accepta cineva?
Pe scurt: invit-o la o iesire in parc (la 17 ani nu sunteti voi de restaurante pompoase), stati la o terasa, mancati o inghetata, intreab-o mai mult pe ea chestii (ce muzica ii place, ce face in timpul liber, etc.) dar vezi sa nu devina interogatoriu adaugand chestii gen : si mie imi place formatia sau daca nu iti place sa nu te feresti sa ii spui (ex: am ascultat dar nu prea m-a prins formatia; daca mi-i recomanzi tu, le mai dau o sansa).
P.S: Carti de dezvoltare personala sau cum sa pacalesti prostii sa iti dea bani pe carti inutile. Scapa de ele. Scufita Rosie te invata mai multe decat cartile de genul. Socializarea te invata chestii nu "a fost odata un om care avea un job normal si a vazut ca e prea greu si ascultand pe x-ulescu a avut o revelatie si a inceput sa faca si el aia" (ca un om care tine prelegeri pentru oameni speriati isi castiga banii din disperarea lor...altfel mort de foame la coltul strazii)