Sincer da, esti prea tanara si ai multe de experimentat. Mi se pare o decizie pripita dar fiecare traieste cum vrea.
Bună! Întradevr esti prea mică sa te măriti, De cît timp vă cunoașteti voi? Ti ai inceput cu el viața sexuală? Ce vei face după nuntă? El are casă? Unde veți sta? Veți sta cu părinții lui sau cu ai tăi? Acestea sunt întrebările pe care tu singură trebuie sa ți le pui înainte de a te mărita, el ce fel de om este? Are servici? S au va trebuii tu să muncesti. Ce vei face daca vei avea copil?
Nu cred ca va rade neaparat lumea de tine pe cat va zice pacat de ea.
Nu zice nimeni sa nu ai o relatie serioasa dar trebuie sa treaca timp, ani in care sa experimentati sa va distrati sa convietuiti si sa va dati seama daca va potriviti pentru ca daca te casatoresti prea devreme, prea repede risti sa ai o casatorie esuata, copii plimbati de la unul la altul si etc
Nu stiu ce sa spun. Mama s-a maritat la 19 ani si este totul ok si in prezent. Ce-i drept, erau alte vremuri. Depinde si de voi doi si ce va doriti de la viata. Iubitul cati ani are?
Stii care e problema? Nu faptul ca ai 19 ani ci faptul ca o sa iti schimbi gandirea si perceptiile peste 3-4 ani, iar apoi vei regreta maxim pasul facut.Cunosc cazuri identice cu al tau, s-au maritat pe la 18-19 ani iar apoi la 23-24 au divortat.Basca s-au mai ales si cu copil dupa ele.Bineinteles in 90% din cazuri el era cu cel putin 5-6 ani mai mare.Banuiesc ca si al tau are cativa ani buni peste tine.Iar faza ca nu sunt de scord parintii tai...sunt extrem de sigur ca parintii tai nu sunt de acord cu el nu cu faptul ca te mariti tu la 19 ani.Sau cel putin varsta ta este pe locul 2 in sursa problemei.Desigur ca tu ma poti contrazice dar asta este ce cred eu din exterior.
Esti pregatita sa faci acest pas? el te respecta? tine la tine? stie sa asculte cand ii spui ceva (chiar si daca te deranjeaza? stie sa isi ceara iertare cand greseste? Este gelos? Te bate? te chinuie? Daca te respecta, nu este gelos, iar tu te simti pregatita, de ce sa nu te casatoresti? ca iti spune unul si altul ca vei esua? hai sa fim serioasi: depinde de la caz la caz, nu este o regula sa esuezi sau sa reusesti. totul depinde de voi doi in totalitate.
partea cu parintii care nu sunt de acord nu-i buna. Asculta si parerile lor, pune pe tava si sentimentele tale, comportamentul si familia lui, trage linie si ia decizia de care esti cea mai sigura. Daca simti sa te casatoresti: go ahead! Daca nu: lasa-l sa gaseasca o fata care sa ii poata oferi o familie, daca tu nu poti.
Succes in alegerile cele bune.
E mult prea devreme, de ce nu mai asteptati daca tot va iubiti atat, ca atunci cand alegi sa te casatoresti cu cineva, inseamna ca persoana aia e ideala si iti doresti sa-ti petreci tot restul vietii cu ea, asa ca nu vad de ce v-ati casatori asa devreme. Daca as fi fost in locul tau, cel putin 6 7 ani as mai fi asteptat.
Eu ma căsătoresc la primărie anul acesta sper in septembrie si am doar 16 ani. Nu inteleg părinţi care se baga si fac gesturi aiurea dc sa nu participe la nuntă? Eu cu prietenul meu face 2 ani acum in martie si daca ne intelegem si ne respectăm reciproc ai mei nu am nimic in potrivă. Nu ar trebui sa te intereseze de acei oameni care vor râde gandeste-te la viitorul tau soţ da viata ta pe care o vei avea dupa căsătorie. Gandeste-te la toate lucrurile pozitive ce frumoasa vei fii in rochia de mireasă etc... Este una dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa unui om. Daca il iubeşti si esti sigura ca vrei sa faci asta fa-o.Mai bine căsătorită si la locul tau de cat ca unele la 19 ani sparte vai de capul lor si barfite de tot judeţul. Te îmbrăţişez cu drag
Dacă tu consideră ca se merită... desi sincer nu inteleg de ce atata graba, ai putea sa te măriți si pe la 24-25 ani, dar sa stii ca aveti ani buni de relatie in spate in care nu te-a lăsat la greu
Esti prea tanara ...plus de asta vorbeste si cu părinții tai ca nu degeaba nu vor sa participe.