| skydream1 a întrebat:

Salut TPU am 19 ani si recent m-am despartit de iubita mea, bine nu pot spune chiar despartit, mai mult o pauza. sunt aproape de 1 an cu fata asta, la inceputul relatiei am fost foarte rece cu ea deoarece eu in trecut am mai avut o relatie de 6 luni care s-a ales cu inselat din partea ei si am suferit saptamani bune. Vreau sa zic ca fata asta a fost foarte atenta cu mine, loiala, avea toate calitatile bune, eu am inceput sa ma atasez de ea cam pe la finalul relatiei in urma cu o luna, si de atunci au inceput sa apara insecuritatile din partea mea, certuri din nimic, gelozii etc nu stiu ce a fost cu mine. pana mi-a zis ca este ranita si ca se simte prost de fiecare data cand ii scriu ca stie ca va fi o cearta sau orice care o va face sa se simta rau, si mi-a zisca are nevoie de timp si ca momentan ar fi bine sa luam o pauza si sa reluam relatia pe viitor intr-un mod mai bun ( asa a spus ea ), ma simt vinovat rau, voi ce imi recomandati sa fac? Sa astept dupa ea pana isi revine? Cat ar putea dura procesul asta de vindecare pentru ea?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Când fata iti spune ca vrea pauza in relatie, e clar ca relatia voastra nu merge.
Iar sansele ca voi sa reluati relatia sunt foarte mici sau inexistente.

Răspuns utilizator avertizat
| aditimus a răspuns:

Daca te-a inselat eu zic sa iei o pauza poate apare altcineva...

| ioana748 a răspuns:

Pana te insori iti trece.
O sa se vindece cu altcineva.
Si tu esti tanar, ai timp sa inveti sa respecti genul feminin fara sa o confunzi pe una cu alta.

| Cipi1212 a răspuns:

Normal că fata vrea o pauză dacă nu ai încredere în ea. Eu zic s-o aștepți.

Răspuns utilizator avertizat